10 apps der kan spare dig mange penge [TIP]

Vi har sammensat en liste over de 10 bedste apps til Android og iOS, der alle kan gøre noget rigtig godt for din økonomi.

10 apps der kan spare dig mange penge [TIP]

Mobiltelefoner kan rigtig mange smarte ting, og én af dem er at spare dig penge – i hvert fald hvis du har de rette apps.

Derfor har vi samlet 10 af de bedste apps, der på hver sin måde kan hjælpe lidt på økonomien og alt i alt bare er rigtig gode for din pengepung.

Nogle af dem hjælper til at holde styr på budgettet, andre giver dig mulighed for at gøre en god handel mens andre hjælper dig med at finde gode tilbud i nærheden. 

Læs også: Apple er de eneste, der tjener penge

1. Spiir

Spiir er en rigtig smart app til at holde øje med og ikke mindst styr på din økonomi. Du kobler din bankkonto til appen, og automatisk synkroniserer den dine pengeoverførsler samt dit forbrug, og placerer det under mere end 70 forskellige forbrugskategorier. Derudover kan du også indlæse kvitteringer, regninger og andre bilag som en PDF-fil direkte i appen.

Du kan hente appen til både Android og iOS

2. Lommebudget

Denne app er en smule mere simpel, og her skal du selv indtaste dine udgifter og tildele dem en kategori, samt hvorvidt der er tale om en nødvendigheds- eller luksusvare. Basalt set fungerer det ligesom et almindeligt budget-regneark med et tilhørende cirkeldiagram, som du bare kan have med dig i lommen hele tiden.

Du kan hente appen til både Android og iOS.

Læs også: Guide: Her er de bedste apps til skiferien [TIP]

3. eTilbudsavis

eTilbudsavis er, som navnet antyder, de klassiske butiksreklamer bare i elektronisk form. Der hvor det smarte kommer ind, er ved at du kan trykke på de forskellige tilbud og automatisk tilføje dem til en indkøbsliste, du kan bruge næste gang, du er ude og handle. Derudover kan du også søge efter specifikke produkter og finde de bedste priser på den måde – alt sammen baseret på din placering.

Du kan hente appen til både Android og iOS

4. DBA

Et andet sted, hvor der er gode penge at spare, er naturligvis på Den Blå Avis. Deres hjemmeside er selvfølgelig én, som de fleste kender til, men også deres app til mobiltelefoner fungerer rigtig godt. Du kan alt det, som du normalt har mulighed for på DBAs side, og så kan du deraf ringe eller skrive en SMS direkte efter at have fundet en ønsket annonce.

Du kan hente appen til både Android og iOS

Læs også: De bedste apps til Chromecast [TIP]

5. Too Good To Go

Too Good To Go er en anden mobilapp, hvor du kan gøre en god handel. Denne danskudviklet app lader dig købe madvarer fra bagere, restauranter og supermarkeder, som ellers ville være smidt ud, til en lavere pris. F.eks. kan du i mange bagerforretninger købe en “magic bag” med brød, boller og kager, som ikke blev solgt denne dag, til omkring 25-35 kroner. Too Good To Go kan klart anbefales.

Du kan hente appen til både Android og iOS

6. MIt FDM

Er du på jagt efter billig benzin, så er FDMs app noget for dig. Med denne får du en oversigt over tankstationer i nærheden af dig med deres respektive priser, samt hvornår denne sidst blev opdateret. Appen kræver dog, er priserne bliver indberettet af bilister rundt om i landet, der så til gengæld kan veksles til et lod i forskellige konkurrencer.

Du kan hente appen til både Android og iOS

Læs også: Her er de mest downloadede iPhone-apps i 2016

7. ATM Hunter

Hvis det ikke er benzin du jæger, ja så kan det måske være en hæveautomat. Det er i hvert fald hvad ATM Hunter-appen kan hjælpe dig med at finde. Med denne får du en oversigt over hæveautomater i nærheden af dig, samt hvilken bank den tilhører. Spare-tricket ligger her naturligvis i det, at de fleste banker krævet et gebyr, såfremt du ikke er kunde der.

Du kan hente appen til både Android og iOS

8. Momondo

Momondo er endnu en tjeneste, du måske bedst kender fra deres hjemmeside, men som også har en smart og funktionel app. I denne kan du nemt søge efter og sammenligne flyrejser, så du kan finde den billigste tur, den hurtigste eller den med færrest skift. Udover fly kan du også finde mange forskellige muligheder for overnatning og sammenligne de forskellige hotellers priser og anmeldelser. Med andre ord er Momondo essentiel for dig, der elsker at rejse og elsker at spare penge.

Du kan hente appen til både Android og iOS.

Læs denne: De bedste apps til dit Apple TV [TIP]

9. Buy Me a Pie!

Buy Me a Pie! er en rigtig god app til at oprette indkøbslister, der er nemme at bruge, og som gør det nemmere at holde sig til, så man kan undgå eventuelle fristelser og impulskøb. Derudover er denne app rigtig smart, fordi du kan dele dine indkøbsliste med andre, så resten af familien kan tilføje ting, der skulle mangle, eller selv gå ud og købe tingene på listen.

Du kan hente appen til både Android og iOS.

10. Supermarkedet

Den sidste idé til en spare-app er mere generel og henviser til de mange forskellige supermarkeds-medlemsklubber, som findes. F.eks. har både Meny, Fakta, Kvickly osv. mobile apps, hvor du kan få ekstraordinære tilbud som medlem. Således kan der være en god idé at melde sig til dit favorit-supermarkeds kundeklub og hente den tilhørende app.

Se også: Google Instant Apps: Slip for at have apps på mobilen

Hvad er din favorit?

Det var vores bud på de bedste apps, som kan hjælpe din pengepung. Men hvad er din favoritapp, når det komme til at spare penge?

Smid en kommentar under artiklen, så vi alle kan blive lidt klogere på vores mobiler.

Læs også: Besvar undersøgelser i Google Panel og optjen kredit til apps