De 5 bedste ikon-pakker, du skal afprøve [TIP]

Mulighederne for personlig tilpasning på Android-enheder er mange, og især ændringen af ikon-designet giver flotte resultater. Her er de fem bedste ikon-pakker.

De 5 bedste ikon-pakker, du skal afprøve [TIP]

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Noget af det, som Android-folk er specielt glade for ved deres mobilsystem, er muligheden for at kunne ændre og tilpasse udtrykket og designet på deres mobil-setup.

Hvad end det gælder en ny launcher, der kan give dig nye smarte funktioner eller måske en anderledes widget med forskellige sjove features, ja så er mulighederne mange på Android-platformen.

Én anden tilpasningsmulighed, som i den grad også kan være med til at give nyt liv til den enhed, er ændringen af dine standard ikon-designs.

Om det er fordi, du sigter efter et setup med et specielt look, eller måske fordi du ikke er stor fan af din mobils nuværende ikoner, så findes der utrolig mange forskellige konfigurationsmuligheder, og vi har samlet 5 af de bedste her.

Se denne: Facebooks nye ikoner – hvilken er din favorit? [AFSTEMNING]

Ikon-pakke
CandyCons – Icon Pack

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Candy Cons – Den alsidige pakke

Den første ikon-pakke er Candy Cons, og med denne får du en række forskellige designmuligheder i mange forskellige farver, og alle med et materialistisk fladt udseende.

Derudover får du også alle Googles klassiske ikoner, så selv hvis du er ejer af en mobil fra eksempelvis Samsung, Huawei eller Sony, så kan du stadig få en Nexus, eller nu, Pixel-look på din telefon.

Candy Cons har mere end 1.070 ikoner og kan hentes gratis i Google Play.

Se også: Instagram opdateres med nyt ikon og hvidt design

Ikon-pakke
Lines Free – Icon Pack

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Lines Free – Icon Pack: Det simple look

Lines Free giver dig et sæt utrolig enkle og meget elegante ikoner. I denne pakke får du ikoner, som dropper alle de ekstravagante og farverige udtryk, og i stedet kun bevarer et klinisk omrids af det pågældende logo.

Lines Free-ikonerne er især velegnet til en sort baggrund, idet du får en skarp kontrast mellem de enkle hvide ikoner og den mørke baggrund.

Jeg har selv været rigtig glad for denne ikonpakke, og det er min nuværende hjemmeskærm, som ses i midten ovenfor.

Lines Free – Icon Pack har mere end 2.400 ikoner og kan ligeledes hentes gratis i Google Play.

Læs denne: Slut med Android-styresystemerne CyanogenMod og Cyanogen OS

pixel ikoner
Pixel Icon Pack-Nougat Free UI

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Pixel Icon Pack-Nougat Free UI: Den rene Android-følelse

Denne pakke er til dig, som vil have den rene Android-oplevelse med Google helt egen ikoner i deres nye Pixel-design.

Pixel Icon Pack har mere end 4.100 ikoner, der dækker over alle de mest populære apps og alle i den nye runde udformning. Ikonerne er meget stilrene og giver et utrolig flot og elegant udtryk.

Pixel Icon Pack-Nougat Free UI er gratis og kan hentes i Google Play.

Se denne: Android 7.0 Nougat ude til Sony Xperia X og X Compact

Ikon-pakke
RETRORIKA ICON PACK

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

RETRORIKA ICON PACK: Det smarte retro-udtryk

Her har vi igen at gøre med et ikon-design, der uden tvivl vil skille sig ud fra flokken. Med pakken fra Retrorika får du et sæt ikoner, der både er elegante og har et smart retro-look.

Retrorika har alt hvad Android-hjertet begærer og understøtter lige nu mere end 3.500 forskellige app-logoer. Ovenfor kan du se nogle af de fikse setups, brugere har kreeret med denne ikon-pakke.

Retrorika Icon Pack er lige nu sat 50% ned og kan købes til 6 kroner i Google Play.

Læs denne: 4K film tilgængelige på Google Play – til tårnhøje priser

Ikon-pakke
Stealth Icon Pack

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Stealth Icon Pack: Det mørke rå design

Sidste ikon-pakke vi tager med på denne liste er Stealth Icon Pack, der kombinerer flotte farvenuancer med en mørk skygge, som giver et rigtig råt look.

Ligesom med Pixel-ikonerne, får du også her runde ikoner, der er rigtig godt designet og er med til at give lidt en tredimensionel fornemmelse.

Stealth Icon Pack er listens dyreste og kan hentes for 13 kroner i Google Play.

Se også: Google-nyt: Familiedeling til Play og Video til Hangouts

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Sådan skifter du ikonerne

Når du har fundet og fået downloadet en pakke, du ønsker at prøve af, så er det på tide du får system-ikonerne udskifter med de nye.

I første omgang skal du have installeret en anden launcher, altså den applikation som styrer din gang på mobilen, hvis du ikke allerede bruger en anden. Her vil jeg klart anbefale enten Action Launcher 3 eller den populære Nova Launcher, hvis fulde version også i øjeblikket er på tilbud.

Der findes selvfølgelig andre launchere, du kan bruge, men både Action og Nova fungerer med samtlige ikon-pakker på listen her.

Se tilbudet: Nova Launcher Prime for kun 6 kroner [MOBILDEAL]

Én måde at gøre det på, er at udskifte alle systemets ikoner med den samme ikon-pakke automatisk ved at finde ikon-fanen i indstillingerne for din ønskede launcher, og vælge det ønskede design.

Alternativt kan du trykke og holde nede på dit ikon på din startskærm, og her kan du vælge ‘redigering’ og vælge et ikon fra en selvvalgt pakke.

På denne måde kan du have flere forskellige ikon-pakker kørende på samme tid og på den måde kombinerer dig frem til det bedste setup.

Læs også: Android-update: Så “mange” har Android Nougat

Der findes naturligvis endnu flere ikon-modifikationer, men her er i hvert fald vores bud på 5 af de bedste.

Men hvordan gør du på din mobil, og hvilken ikon-pakke er din foretrukne?
Smid en kommentar med dine setup-tips under artiklen.

Priser, Guides & Tips til mobilabonnement, bredbånd & telefoner