Det ultimative mobilabonnement-sparetip

Der er mange penge at spare på dit mobilabonnement, hvis du følger dette sparetip. Læs her hvordan du sparer mere end 1.000 kroner om året.

Det ultimative mobilabonnement-sparetip

Du kender det sikkert godt: Man finder et tilfredstillende billigt mobilabonnement, som man holder fast ved i måneder, endda år. Mere tid og energi skal der vel ikke bruges på det? Jo, det bør man faktisk, for der er mange penge at spare, hvis man benytter sig af teleselskabernes tilbud. Her tager vi et kig på det nok bedste sparetip til mobilabonnementer.

I disse tider leder mange af os med lys og lygte efter steder i husholdningen, hvor der kan skæres ned og spares penge. Det er blevet dyrere at være dansker, hvor alt fra el og varme til fødevarer er steget voldsomt i pris. Desværre er mobilabonnementet et overset område hos mange.

Men det bør det ikke være, for der kan være over 1.000 kroner at spare om året, hvis blot man bruger et øjeblik på, at tjekke de seneste tilbud hos teleselskaberne. Teleselskaberne har nærmest hele tiden gode tilbud på mobilabonnementer såsom nedsat pris de første tre måneder, som du udnytte til din fordel.

Skift dit mobilabonnement ofte og spar mange penge

Skifte mobilabonnement ofte? Det lyder besværligt og tidskrævende? Overhovedet ikke, for dit nye teleselskab klarer det hele og du skal blot skifte simkortet i din mobiltelefon ud. Det er såre simpelt. Fordelen ved det hele er, at du kan benytte dig at teleselskabernes tilbudskampagner, som jævnligt udskiftes, men kører året rundt.

Sparetippet er egentlig ret enkelt: Forsøg, så vidt muligt, altid at have et mobilabonnement til en nedsat kampagnepris, og inden kampagneprisen udløber, skifter du til et nyt teleselskab, som i en begrænset periode har nedsat priserne på sine abonnementer. Vælger du de rigtige tilbud og kampagner, betyder det, at du stort set hele året rundt kan benytte et mobilabonnement til nedsat pris.

Så meget kan du spare

Tidligere på året lavede vi en guide, hvor vi netop undersøgte, hvor meget man kunne spare ved at skifte mobilabonnement ofte. Først og fremmest afhænger det af, hvilke mobilabonnementer man vælger, baseret på den enkeltes forbrug og behov. Men i vores regneeksempel har vi taget afsæt i reelle kampagner, som teleselskaberne har kørt i 2021 og 2022. Dermed får du en fornemmelse af, hvilke besparelser der er at hente ved at skifte på tidspunkter, så du altid gør brug af et mobilabonnement til en kampagnepris.

Resultatet er, at der er over 1.000 kroner at spare om året, hvis man går efter de store mobilabonnementer med fri tale og fri data. Og da du alle steder nemt og gnidningsfrit kan få flyttet dit mobilnummer over til et andet teleselskab, er det altså utroligt lidt besvær for en ganske betragtelig besparelse.

Læs hele artiklen her: Spar over 1.000 kroner om året ved jævnligt at skifte teleselskab

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Masser af gode tilbud på mobilabonnementer nu

Også lige nu er der mange gode mobilabonnement-tilbud derude. Herunder tager vi et kig på et udvalg af dem, så du kan komme godt i gang med vores sparetip.

DukaTale

Abonnement: Fri tale, 100 GB data og 13 GB EU-data
Pris per måned: 69 kroner frem til 31/3-2023, derefter 129 kroner

Se aktuelle tilbud hos DukaTALE

Call Me

Call Me har halv pris på alle deres mobilabonnementer frem til 1/2-2023. Her er et af dem:

Abonnement: Fri tale, 40 GB data og 15 GB EU-data
Pris per måned: 54 kroner frem til 1/3-2023, derefter 109 kroner

Se aktuelle tilbud hos Call Me

CBB

CBB har halv pris på to mobilabonnementer i tre måneder. Det ene kan du se herunder:

Abonnement: Fri tale, 45 GB data og 12 GB EU-data
Pris per måned: 54 kroner i tre måneder, derefter er prisen 109 kroner

Se aktuelle tilbud hos CBB

Oister

Det er knap så fristende hos Oister, men her er dog tilbud på to abonnement, hvor man får første måned gratis. Her er det ene:

Abonnement: Fri tale, 30 GB data og 10 GB EU-data
Pris per måned: 0 kroner i første måned, derefter 89 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister