Få den perfekte nytårsunderholdning med Kahoot! [TIP]

Står du for underholdningen nytårsaften? Med Kahoot! får du en sjov og anderledes quiz, hvor alt foregår nemt og elektronisk.

Få den perfekte nytårsunderholdning med Kahoot! [TIP]

Den store nytårsfest nærmer sig, og udover lækker mad, drinks i lange baner og et enormt festfyrværkeri, ja så er det for mange også en aften med sjov og spas i form af spil spil, lege og anden underholdning.

Blandt mange nytårsarrangementer er inddragelsen af en nytårsquiz et hit, der på en god og skæg måde samlet op og tester selskabets viden om året, der gik.

Men i år er det på tide, at I stepper jeres quiz-game lidt op, og dette gøres naturligvis på ægte tech-manér med inddragelsen af mobiltelefonen. Byd velkommen til Kahoot!

Se denne: Sådan fanger du fyrværkeriet med telefonen nytårsaften [TIP]

Kahoot! er et online quiz-program, der i alt sin enkelthed lader dig afspille en quiz på computeren, hooket op til TV’et, og lader deltagerne svare med deres mobiltelefon eller tablet.

På siden getkahoot.com laver du eller finder du selve den quiz, som skal spilles, og på siden Kahoot.it trykker deltagerne sig ind på ders mobil, taster spillets game-pin og deres navn, også er I klar til at spille.

Kahoot! er et sjovt og intuitivt værktøj til at få gang i nogle ekstremt fede quizzer, og af egen erfaring ved jeg, at det især er velegnet til nytårsfesten.

Se også: Mobilsiden kårer: Årets mobil 2016