Her er 5 Android-apps til din nyindkøbte Chromecast [TIP]

Hvis du er ny eller erfaren bruger af Googles Chromecast til stuealteret, så kan disse apps måske være noget for dig.

Her er 5 Android-apps til din nyindkøbte Chromecast [TIP]

Vi har fornylig fortalt på Mobilsiden.dk, at Goggles Chromecast er kommet til Danmark. Medie-stick’en, der kobles til dit stuealter via HDMI, kan bruges til populære apps som Netflix, Youtube, Google Play Film og Red Bull TV, for blot at nævne et par stykker.

Hvad er Chromecast?

Er du Android-bruger, og på udkig efter flere apps, så har vi fundet 5 bud, som du måske kan kigge lidt nærmere på. 

Allcast
Vi har tidligere fortalt, at Allcast-udvikler teaser for “skærmdublering” til Android. Allcast app’en er det åbenlyse valg, og kan snilt sende både musik, video og fotos op i fuld format. App’en findes i en gratis version, men længden af video du kan streme heri er begrænset. Ønsker du den fulde “Allcast Premium” kan den hentes for 27,24 kr. her.

Plex
Media-tjenesten Plex er klar til at håndtere alverdens filer, og kan sende dem trådløst til andre enheder, så som Chromecast. Plex app’en findes i en gratis version foruden den fulde “Plex for Android”, som går for 27,18 kr. i Play-butikken.

MyCastScreen
Denne app er en hjemmeskærms-erstatning til den Google leverer med Chromecast. Så er du frisk på at få lokale vejrudsigter, nyheder eller måske en personlig baggrund på stuealteret med Chromecast, så tag et kig på MyCastScreen fra Google Play til den nette sum af 6 kr.

DayFrame
Hvis du ønsker, at pryde stuealteret med fotos fra de sociale tjenester som Facebook, Twitter, Instagram og Google+, så skal du hente DayFrame app’en. Den er som udgangspunkt gratis, men tilføjer dog et logo i toppen af skærmen. For at fjerne dette, skal du dog betale lidt ekstra.

GamingCast
Er du spilentusiast for gamle klassikere som Snake og Pong, så kan GamingCast app’en sende underholdningen op i fuld format. App’en koster 7,77 kr og hentes i Google Play her.

Sidst men ikke mindst, så byder Google Play butikken også på “Cast Store for Chromecast”. Den kan hjælpe med at finde flere apps til den smarte lille streaming-dongle fra søgegiganten. 

Har Mobilsidens Android-læsere ellers andre fede apps til Google Chromecast eller venter i stadig på leveringen? 

Kilde: AndroidPIT