Mobilabonnement med musik: Her er de bedste køb

Der eer penge at spare ved at købe mobilabonnement og musikstreaming sammen. Se overblik over de billigste og bedste her.

Mobilabonnement med musik: Her er de bedste køb

Søger du det billigste abonnement på musikstreaming? Så kan det ofte give mening at vælge et mobilabonnement med musik, hvor man får rabat på streamingtjenesten. Vi giver her et overblik over de bedste køb af mobilabonnementer med musik.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Mobilabonnement og musikstreaming til laveste pris

Der er flere udbydere af mobilabonnementer, der giver mulighed for at inkludere forskellige streamingtjenester til nedsat pris. Abonnementerne fra Oister er dog klart de billigste, når det gælder kombinationen af mobilabonnement og musiktjeneste.

Oister tilbyder musiktjenesten Deezer, der er blandt de største udbydere på markedet for musikstreaming. Senere i artiklen kan du se, hvor meget man kan spare ved at lægge mobilabonnement og musikabonnement sammen.

Oister

Oister, som bruger 3’s mobilnet, sælger fire forskellige mobilabonnementer med musiktjenesten Deezer inkluderet. Dette er det billigste:

  • Fri tale, 15 GB data og Deezer
    Pris: 129 kroner per måned
    Tilbud: 96 kroner per måned i 4 måneder

Se aktuelle priser og tilbud hos Oister

Telmore

Telmore, som bruger TDC’s mobilnet, har to mobilabonnementer med Telmore Musik inkluderet.Dette er det billigste:

  • Fri tale, 25 GB data og Telmore Musik
    Pris: 149 kroner per måned
    Tilbud: 0 kroner den første måned

Se aktuelle priser og tilbud hos Telmore

Vores anbefalinger

Det er vigtigt at vide, at ovenstående teleselskaber har flere mobilabonnementer, der inkluderer musikstreaming. Dette er blot et udvalg, hvor du skal huske at vælge dét, der passer bedst til dit forbrug. De har også mobilabonnementer med flere tjenester inkluderet.

Giver det mening at købe mobilabonnement og musikstreaming sammen? Ja, det gør det. Typisk koster et abonnement på musikstreaming mellem 109 og 119 kroner per måned. Det betyder at du kan betale helt ned til 10 kroner per måned for selve mobilabonnementet.

Derudover får du hos Oister abonnementet med Deezer til nedsat pris de første 6 måneder. Her er det billigere at have både mobilabonnement og Deezer Musik end blot at tegne et abonnement på ren musikstreaming.

Har du brug for mere end musikstreaming vil vi anbefale et kig på CBB og deres CBB Mix, hvor man billigt kan abonnere på flere streamingtjenester samtidig. Dog tilbyder CBB ikke en musiktjeneste.

Se også: Guides til musik- og videostreaming