Spar SmartBand og FitBit væk med en enkelt app [TIP]

Der er andre muligheder for at holde styr på aktiviteten end et armbånd, der snakker med telefonen, for den kan klare det selv

Spar SmartBand og FitBit væk med en enkelt app [TIP]

Hvis du ikke vil ud og bruge penge på at anskaffe dig et smartwatch eller smartband, men du stadig gerne vil kunne se, hvor langt du har gået og cyklet i løbet af dagen, så fortvivl ej, for der er alternative løsninger.

Langt de fleste smartphones har en masse sensorer, der kan klare opgaven, og appen Moves, som fås både til Android og iOS, er et glimrende værktøj til at holde styr på det hele.

Læs også: Samsung Gear Fit anmeldelse: Futuristisk og frustrerende [TEST]

Moves er ganske gratis, og du kan bruge den til at se, hvor langt du har cyklet på arbejde, eller hvor lang løbeturen i skoven var, helt uden at skulle montere noget på dit håndled.

Noget af det, der gør Moves til en god løsning er, at den selv kan mærke, hvornår man løber, cykler og går, og derfor er det ikke nødvendigt at fiske telefonen op af lommen for at fortælle den, at nu er jeg altså hoppet på cyklen. Det sker automatisk.

Det er let at overskue dagens aktiviteter og få et overblik over ugens cykelture, så man ved, om man er nået op på de kilometer, man gerne vil.

Der er til tider nogle skæverter, hvor man pludselig cykler i fugleflugt gennem storbyen, men generelt er Moves ganske pålidelig og et glimrende alternativ.

Læs også: Sony Smartband anmeldelse – Sæt tal på din dag [TEST]

Appen er altid aktiv, og derfor bruger ens telefon også mere strøm, men til gengæld skal man ikke holde en dedikeret aktivitetstracker opladet, der skal bare være strøm på telefonen.

Moves kan som sagt hentes til både Android og iOS.