Tip: Photobeamer til Windows Phone skalerer dine billeder op på den fede måde

Photobeamer app’en forbinder med QR-koder din Windows Phone til computeren eller tv’et, så indhold kan nydes i stor format.

Tip: Photobeamer til Windows Phone skalerer dine billeder op på den fede måde

Selvom at phablet-epedemien raser over os, og de store flotte skærme sagtens kan bruges til at nyde feriebillederne, så er der altså bare noget særligt ved at streame dem op til computerskærmen eller stuealteret. 

Enhver tech-interesseret ved også, er kabler er udelukket, og at streaming er det nye sort, så hvordan får vi feriebillederne op i stor format? I dag vil gense et gammel tip på Windows Phone, der viser hvordan det skal gøres brugervenligt, så alle og enhver kan finde ud af det. 

– Start derfor med gratis at hente “Photobeamer”-app’en fra Windows Phone Store, og åben den på mobilen. Du skal ved opstart første gang godkende app’ens betingelser.

Photobeamer Windows Phone app

– Vælg herefter et billede fra dine album.

 
Photobeamer Windows Phone app

– Som det fremgår på skærmen så skal du “Gå til www.photobeamer.com på vennens skærm”. Dette  betyder at du kan dublere din skærm på en anden Windows Phone. Du kan naturligvis også bare besøge hjemmesiden fra din computer eller internetkompatibelt TV.

Photobeamer Windows Phone app

– På skærmen af computeren, Tv’et eller vennens Windows Phone vil der nu være en QR-kode, som du scanner med din Windows Phone. 

I et snuptag er billedet streamet op i fuld størrelse, og du kan naturligvis bladre frit imellem alle billederne, du ønsker at vise frem. 

Så bliver det vist ikke mere brugervenligt.