Vilde tilbud på mobilabonnementer: Spar penge i flere måneder

Du kan i flere måneder spare helt op til 80 procent på dit mobilabonnement. Vi gennemgår de bedste tilbud på mobilabonnementer.

Vilde tilbud på mobilabonnementer: Spar penge i flere måneder

Skal der spares penge sammen til sommerferien eller vil du bare gerne have et billigere mobilabonnement? Så er der masser af gode tilbud lige nu, som bestemt er værd at tage et grundigt kig på.

Se også: Priser, tilbud og guides til mobilabonnementer

Tilbud og rabatter på mobilabonnementer

Der er god grund til jævnligt at skifte teleselskab, for der er mange penge at spare, hvis man benytter sig at teleselskabernes tilbud – og det er heldigvis blevet en enkel og hurtig proces at skifte udbyder.

Der er nemlig hele tiden nye tilbud at finde hos landets lavprisselskaber. I denne artikel tager vi et kig på de bedste af dem – og der er virkelig nogle attraktive tilbud at finde.

Hos de fleste teleselskaber finder man intropriser med store rabatter, hvor man i et antal måneder kan spare penge på abonnementerne.

Her kan du vælge om du vil have en stor rabat og en kortere periode med nedsat pris eller en mindre rabat og en længere periode.

Lad os tage et kig på udbyderne og deres tilbud på mobilabonnementer.

Se også: Guides, tilbud og sammenligning af mobilabonnementer

CBB

Hos CBB kan man lige nu spare helt op til 80 procent de første to måneder. Priserne starter ved kun 19 kroner per måned. CBB bruger Telenor og Telias mobilnetværk.

Se mobilabonnement på tilbud hos CBB

Duka

Hos duka får man 50 procent rabat på et mobilabonnement helt frem til 30. juni. I mobilabonnementet får man fri tale og 25 GB data. duka bruger Telenor og Telias mobilnetværk.

Se mobilabonnement på tilbud hos duka

Oister

Hos Oister er der 50 procent på udvalgte mobilabonnementer i de første tre måneder. Få for eksempel fri tale og 50 GB til 49 kroner. Oister bruger 3s mobilnetværk.

Se mobilabonnement på tilbud hos Oister

eesy

Hos eesy er der også ekstra lav pris de første to måneder. Her kan man fx få fri tale og 50 GB data til kun 19 kroner. eesy bruger TDCs mobilnetværk.

Se mobilabonnement på tilbud hos eesy

Flexii

Der er nye tilbud lige om hjørnet hos Flexii. Men lige nu får man rabat i de første to måneder. For eksempel fri tale og 20 GB til 19 kroner. Flexii bruger 3s mobilnetværk.

Se mobilabonnement på tilbud hos Flexii

Call me

Call me har også meget attraktive tilbud på mobilabonnementer, hvor man 50 procent rabat frem til 1/6-2024. Abonnementet er inkl. Podimo Podcast i hele 2024. Call me bruger Telenor og Telias mobilnetværk.

Se mobilabonnement på tilbud hos Call me