2022 Apple Hardware Calendar – få overblik over kommende lanceringer

En initiativrig person har lavet en 2022 Apple Hardware Calendar med vigtige historiske datoer og datoer for lanceringer i 2022.

2022 Apple Hardware Calendar – få overblik over kommende lanceringer

Skribent og grundlægger af Relay FM, Stephen Hackett, ved en hel del, når det kommer til hardware fra Apple. For det første ejer han selv mere end 150 Macs, en bunke iPods og iPhones og en del andre Apple-produkter af forskellig slags.

Køb 2022 Apple Hardware Calendar

Han vil derfor gerne dele ud af sin kundskab i 2022 Apple Hardware Calendar. Denne kalender er ikke fuld af helligedage og den slags, men indeholder derimod alle vigtige dage i Apples historie, når det kommer til hardware – alt fra Apple II fra langt tilbage i tiden til de nyeste AirPods.

Hver kalender er cirka 50 x 33 cm, og forsiden prydes af billeder af Apple-produkter, som Hackett selv har taget.

Se også: Billige Apple produkter

Stor opbakning

I bunden ser man alle de vigtige Apple-dage i året. Det hele er finansieret via Kickstarter og kalenderne forventes at kunne sendes ud til kunderne i november.

Målet var at indsamle 5.000 dollars – i skrivende stund har Hackett rundet 32.000 dollars. Der er med andre ord stor efterspørgsel på en sådan kalender.

Se også: Nyheder om gadgets

Den videre fortælling

Næste historie om emnet er også interessant. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 8/7/2021 gik redaktionen videre med en artikel omkring Sådan downloader du Spotify musik til Apple Watch til offline-brugKlik her for at læse artiklen.. De seneste nyhedsartikler om temaet “Apple” finder du her..