Årets bedste hovedtelefoner, smartwatch og højttaler i 2020

Mobiltelefonerne er vigtige i vores dagligdag, men det gode tilbehør skal ikke glemmes. Her er årets bedste hovedtelefoner, smartwatches og højtalere i 2020.

Årets bedste hovedtelefoner, smartwatch og højttaler i 2020

Hvilket smartwatch, hovedtelefoner og trådløse højttalere er årets bedste i 2020? Det er netop hvad vi skal kigge nærmere på i denne artikel. Vi har nemlig haft et utal af produkter til test, så vi kan give dig det bedste overblik og det bedste tilbehør til din mobiltelefon.

Engang var tilbehør til mobiltelefonerne et godt cover og et kablet sæt øretelefoner. Der er sket meget og i dag er tilhøret til mobiltelefonerne vigtigere end nogensinde. Faktisk er det en af de størst voksende kategorier i techindustrien, som Apple virkelig fik skudt gang i med lanceringen af Apple Watch i 2015 og de originale AirPods tilbage i 2016. Siden da er tilbehøret til mobiltelefoner blevet bedre og noget som brugerne går langt mere op i. Lyden skal være trådløs og det hele skal være forbundet til mobilen.

Vil du gerne have det bedste af det bedste tilbehør, så er her årets bedste hovedtelefoner, smartwatch og trådløse højttalere.

Bedste bluetooth hovedtelefoner i 2020

Årets bedste hovedtelefoner lyder selvfølgelig virkelig godt. Her er der desuden fokus på byggekvalitet, komfort, passiv og aktiv støjreduktion, batteri og ikke mindst designet.

  1. Sony WH-1000XM4
  2. Bose NC700
  3. Bose Quiet Comfort Earbuds
  4. Jabra Elite 85T

Læs anmeldelser af høretelefoner

Bedste trådløse højtalere i 2020

Lyden i hjemmet skal være trådløse. Det gode gammeldags anlæg er mange steder på retræte, overtaget af de nye trådløse bluetooth- og WiFi-højttaler. I test af højtalere har vi fokus på lydkvalitet, design og holdbarhed, funktioner og sammenspillet med mobiltelefonen.

  1. BeoPlay A1 2. Generation
  2. Google Nest Audio
  3. Sonos Move

Læs anmeldelser af højtalere

Bedste smartwatch i 2020

Flere og flere kaster sig over et smartwatch – og vi forstår godt hvorfor. Smartwatches bliver nemlig bedre og bedre, og med et stort fokus på sundhed og helbred, så har de mange nyttige funktioner til dagligdagen. Her er de bedste smartwatches i 2020.

  1. Apple Watch SE
  2. Samsung Galaxy Watch 3
  3. Skagen Falster

Er prisen knap så vigtig, så kan også Apples dyreste smartwatches være et bud på et godt smartwatch. Læs eventuelt vores test af Apple Watch Series 6.

Sammenlign aktuelle priser de bedste smartwatch

Har du andre bud på årets bedste hovedtelefoner, smartwatch og trådløse højttalere? Skriv en kommentar herunder.

Fortsættelsen i sagen

Her får du sagens videre forløb. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 21/12/2020 samlede vi op på historien og publicerede sagen Disse 10 mobiler blev årets bedste i 2020 – Læs den her. Læs også seneste nyt om emnet her..