Top 5: Billigste trådløse over ear-høretelefoner – billige, men gode headsets

Se hvordan trådløse over ear-høretelefoner scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 billigste trådløse over ear-høretelefoner på markedet lige nu.

Top 5: Billigste trådløse over ear-høretelefoner – billige, men gode headsets

Der er mere end 500 forskellige trådløse over ear-høretelefoner på markedet, og det kan derfor være ganske svært at skaffe sig overblikket. Derfor har vi undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige trådløse over ear-høretelefoner. Se top 5 billigste trådløse over ear-høretelefoner på markedet.

Vi tjekker dagligt priserne på alle trådløse over ear-høretelefoner og viser dig her de billigste trådløse over ear-høretelefoner. Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, men ikke altid. Vores rangering af de billigste trådløse over ear-høretelefoner kan ofte byde på overraskelser af højeste kvalitet. I tillæg til at vise prisen ser du også udvalgte specifikationer og kvalitetsbedømmelser på top 5 billigste trådløse over ear-høretelefoner. Sammenlign priser og kvaliteter på de billigste trådløse over ear-høretelefoner.

JBL Tune 500BT er de billigste trådløse over ear-høretelefoner

Kvalitetsbedømmelse:

68/100

Beskrivelse:
JBL Tune 500BT blev lanceret i 2018 og er kendt for sin overkommelige pris, lange batterilevetid på op til 16 timer og komfortable design. Fordele inkluderer god lydkvalitet til prisen takket være dens 32 mm drivere og letvægtsdesign på 155 gram, mens ulemperne er manglen på avancerede funktioner som aktiv støjreduktion. Det adskiller sig fra andre lignende produkter ved at levere en balanceret lydoplevelse til en lav pris, men med begrænsede premiumfunktioner.

Bedste pris på JBL Tune 500BT:
2 danske webshops tilbyder JBL Tune 500BT
Dyreste pris: 372 kr.
Billigste pris: 299 kr.
Spar op til: 73 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på JBL Tune 500BT

SACKit TOUCHit S

Kvalitetsbedømmelse:
74/100

Beskrivelse:
SACKit TOUCHit S-hovedtelefonerne blev lanceret i 2020. De har relativ lang batteritid på op til 25 timer, god lydkvalitet, komfortabel pasform og effektiv aktiv støjreduktion. Høretelefonerne skiller sig ud fra andre lignende produkter ved deres skandinaviske design og kombinationen af kunstlæder og stof, som giver et unikt æstetisk udtryk.

Bedste pris på SACKit TOUCHit S:
5 danske webshops tilbyder SACKit TOUCHit S.
Dyreste pris: 1.000 kr.
Billigste pris: 360 kr.
Spar op til: 640 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på SACKit TOUCHit S

JBL TUNE 710BT

Kvalitetsbedømmelse:
74/100

Beskrivelse:
JBL TUNE 710BT blev lanceret i 2021 og er kendt for sin relativt gode lydkvalitet takket være en 32 mm lyddriver, en meget lang batterilevetid på op til 50 timer og en komfortabel pasform.

Du må dog undvære aktiv støjreduktion og andre avancerede funktioner, og byggekvaliteten bærer præg af at være lavet af plastik. Headsettet koster dog også derefter.

Bedste pris på JBL TUNE 710BT:
10 danske webshops tilbyder JBL TUNE 710BT.
Dyreste pris: 600 kr.
Billigste pris: 399 kr.
Spar op til: 201 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på JBL TUNE 710BT

Logitech G435

Kvalitetsbedømmelse:
70/100

Beskrivelse:
Logitech G435 er et gamer-headset til børn fra september 2021, som har en let konstruktion på 165 gram, trådløse LIGHTSPEED-forbindelse, Bluetooth, 40 mm drivere og miljøvenlige genbrugsplast.

Fordele inkluderer komfort og understøttelse af flere platforme, herunder Nintendo Switch, mens ulemper kan være den manglende støjreduktion, mikrofonens kvalitet og batteritiden på kun 18 timer.

Bedste pris på Logitech G435:
27 danske webshops tilbyder Logitech G435.
Dyreste pris: 918 kr.
Billigste pris: 420 kr.
Spar op til: 498 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Logitech G435

JBL Tune 760NC

Kvalitetsbedømmelse:
75/100

Beskrivelse:
JBL Tune 760NC blev lanceret i 2021 og har aktiv støjreduktion, en lang batterilevetid på op til 35 timer og hurtig opladning. Headsettet har relativ god lydkvalitet takket være to 40 mm drivere og et komfortabelt design, men mikrofonens kvalitet til opkald er middelmådig. Det adskiller sig fra andre lignende produkter ved at tilbyde effektiv støjreduktion til en lavere pris end mange konkurrenter.

Bedste pris på JBL Tune 760NC:
14 danske webshops tilbyder JBL Tune 760NC.
Dyreste pris: 1.000 kr.
Billigste pris: 548 kr.
Spar op til: 452 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på JBL Tune 760NC

De billigste trådløse over ear-høretelefoner

Selv blandt de billigste trådløse over ear-høretelefoner forventer vi en vis kvalitet. Når vi viser dig de billigste trådløse over ear-høretelefoner på markedet, kan du roligt regne med, at de som minimum holder en OK kvalitet. Det er derfor muligt, at du kan finde et par trådløse over ear-høretelefoner, der er betydeligt billigere end vores top 5 billigste trådløse over ear-høretelefoner. Spørgsmålet er så, om den rent faktisk holder god nok kvalitet. Det tvivler vi på.

Vi gør os nemlig umage og bruger meget tid på at undersøge markedet og holde dig opdateret på priserne. De billigste trådløse over ear-høretelefoner med en OK kvalitet med en testscore på 60 eller mere (dvs. over gennemsnittet) finder du derfor i vores oversigt.