Top 5: Bedste smart-dørklokke til prisen

Se hvordan smart-dørklokke scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 bedste smart-dørklokke til prisen på markedet lige nu.

Top 5: Bedste smart-dørklokke til prisen

Der er mange smart-dørklokke på markedet, og det kan derfor være svært at skaffe sig overblikket. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige smart-dørklokke. Se top 5 bedste smart-dørklokke til prisen på markedet.

Baseret på redaktionens egne test og bedømmelser foretaget af troværdige udenlandske techmedier kan vi rangere samtlige smart-dørklokke på kvalitet. Ved at matche kvaliteterne i samtlige smart-dørklokke med deres aktuelle priser kan vi præsentere dig for top 5 bedste smart-dørklokke til prisen.

Google Nest Doorbell er den bedste smart-dørklokke til prisen

Kvalitetsbedømmelse:

83/100

Beskrivelse:
Google Nest Doorbell blev lanceret i 2021.Den har fin HD-videokvalitet med 30 billeder i sekundet, HDR og Night Vision, avanceret ansigtsgenkendelse og integration med Google Home. Den er IP54-klassificeret og har en driftstemperatur på -20 °C til 40 °C.

Man skal dog betale et abonnement for at få adgang til 30 dages hændelsesbaseret videohistorik. Sammenlignet med alternativerne adskiller den sig ved bedre integration med Googles økosystem, men du må undvære lokal lagring af videooptagelser.

Bedste pris på Google Nest Doorbell:
15 danske webshops tilbyder Google Nest Doorbell.
Dyreste pris: 1.549 kr.
Billigste pris: 1.259 kr.
Spar op til: 290 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Google Nest Doorbell

Arlo Essential Video Doorbell

Kvalitetsbedømmelse:
80/100

Beskrivelse:
Arlo Essential Video Doorbell blev lanceret i 2020. Kameraet har en bred synsvinkel på 180 grader, HD-videoopløsning med HDR i den billigste udgave, indbygget sirene og direkte opkald til mobilen.

Den har dog en begrænset batterilevetid på 4 måneder og behov for abonnement for visse funktioner. Den adskiller sig fra konkurrenterne ved at tilbyde en sirene og direkte opkaldsfunktion. Eufy tilbyder lokal opbevaring, Google Nest har bedre integration med Googles økosystem, og Ring-modellerne tilbyder bredere smart home-integrationer og flere billigere dørklokker.

Bedste pris på Arlo Essential Video Doorbell:
15 danske webshops tilbyder Arlo Essential Video Doorbell.
Dyreste pris: 1.991 kr.
Billigste pris: 1.099 kr.
Spar op til: 892 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Arlo Essential Video Doorbell

Ring Battery Doorbell Plus

Kvalitetsbedømmelse:
80/100

Beskrivelse:
Ring Battery Video Doorbell Plus blev lanceret i 2023. Den har fordel af en forbedret 1536p HD-videokvalitet, avanceret bevægelsesregistrering med brugerdefinerede bevægelseszoner og bedre betragtningsvinkel på 150 grader.

Som flere af de andre kameraer er man nødt til at betale for et abonnement for at få adgang til avancerede funktioner. Den adskiller sig fra konkurrenterne ved at tilbyde forbedret batterilevetid og videokvalitet. Eufy har dog lokal opbevaring af video, Arlo tilbyder en indbygget sirene og direkte opkaldsfunktion, Google Nest har bedre integration med Googles økosystem og Ring Video Doorbell er en mere budgetvenlig løsning.

Bedste pris på Ring Battery Doorbell Plus:
9 danske webshops tilbyder Ring Battery Doorbell Plus.
Dyreste pris: 1.199 kr.
Billigste pris: 899 kr.
Spar op til: 300 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Ring Battery Doorbell Plus

Ring Video Doorbell (2. generation)

Kvalitetsbedømmelse:
78/100

Beskrivelse:
Ring Video Doorbell 2nd Gen blev lanceret i 2020. Den er lidt billigere end konkurrenterne og tilbyder nem installation og fin Full HD-videokvalitet med Night Vision.

En ulempe er dog behovet for et abonnement for at få adgang til de avancerede funktioner og begrænset batterilevetid.

Den adskiller sig fra de andre smart-dørklokker ved at være mere prisvenlig, mens Eufy tilbyder lokal opbevaring, Arlo har en indbygget sirene og direkte opkaldsfunktion, Google Nest har bedre integration med Googles økosystem og Ring Battery Video Doorbell Plus har forbedret batterilevetid og videokvalitet.

Bedste pris på Ring Video Doorbell (2. generation):
12 danske webshops tilbyder Ring Video Doorbell (2. generation).
Dyreste pris: 1.378 kr.
Billigste pris: 499 kr.
Spar op til: 879 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Ring Video Doorbell (2. generation)

Eufy Video Doorbell 2K

Kvalitetsbedømmelse:
76/100

Beskrivelse:
Eufy Video Doorbell 2K blev lanceret i 2019. Fordele ved denne model inkluderer høj 2K-videokvalitet, lokal opbevaring uden abonnement og lang batterilevetid, mens ulemperne kan være begrænset smart home integration sammenlignet med konkurrenterne. Den billigste udgave er desuden tilsluttet med ledning, men for en lille prisstigning kan den købes med batteri og med en medfølgende gateway.

Den adskiller sig fra fra de andre smart-dørklokker ved at tilbyde lokal opbevaring uden behov for abonnement, mens Ring-modellerne kræver abonnement for avancerede funktioner, Arlo har en indbygget sirene og direkte opkaldsfunktion og Google Nest har bedre integration med Google-økosystemet.

Bedste pris på Eufy Video Doorbell 2K:
16 danske webshops tilbyder Eufy Video Doorbell 2K.
Dyreste pris: 1.499 kr.
Billigste pris: 849 kr.
Spar op til: 650 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Eufy Video Doorbell 2K

Bedste smart-dørklokke til prisen

Kombinationen høj kvalitet til en fornuftig pris giver ofte det perfekte match mellem pris og kvalitet. Bedste smart-dørklokke til prisen er det fornuftige valg, hvis du ønsker en god smart-dørklokke til en lav pris.

I kategorien bedste smart-dørklokke til prisen er det let at overse de rigtig gode tilbud. Ofte skyldes det, at vi slet kender alle alternativerne på markedet.