Fokus: Motorola Edge, dyre mobilabonnementer og iPhone SE-alternativer

En hacket appbutik, Motorolas tilbagevenden til topmodeller med Edge-serien, dyre mobilabonnementer og alternativer til iPhone SE er hvad Fokus handler om i denne uge.

Fokus: Motorola Edge, dyre mobilabonnementer og iPhone SE-alternativer

Vores ugentlige videoserie, Fokus, handler i denne uge om Motorolas nye Edge-mobiler, dyre mobilabonnementer, Android-alternativer til Apples nye iPhones SE 2020 og selvfølgelig seernes gode spørgsmål.

Husk endelig at abonnere på vores Youtube-kanal, Teknofil, så du ikke går glip af nye videoer.

Læs også: Motorola Edge+: Sammenligning med OnePlus 8 Pro og Galaxy S20+

Edge+: Motorola har endelig et flagskib

Motorola er endelig tilbage i “premium-smartphone”-klassen. Den nye Motorola Edge+ har alt hvad en topmodel i dag skal have. Der er også lanceret et billigere alternativ, som byder på mange af de samme ting, nemlig Edge. I videoen snakker Steen og jeg om de to nye mobiler fra Motorola, som vi begge ser frem til at få til test.

Læs også: Motorola Edge+ og Edge: Pris, specifikationer og funktioner

Et Android-alternativ til iPhone SE?

Apple ser ud til at have skudt papegøjen med iPhone SE, som netop er landet i butikkerne i dag. Her får man en kompakt og lynhurtig mobil med lang levetid, som samtidig er Apples billigste iPhone.

Vi snakker om alternativer til den og drømmer om et Android-udgave af iPhone SE. Hvad siger i til en Samsung Galaxy S7 med 5,1 tommer skærm og Snapdragon 865 til 3.699 kroner?

Har du et spørgsmål til os?

Går du og grubler over hvilken mobil du skal købe eller andet mobil- og tech-relateret, så send skriv endelig et spørgsmål til os, og vil tager et udvalg med i næste Fokus-video.

Mere nyt i sagen

Der var endnu mere liv omkring temaet. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. Efterfølgende d. 23/4/2020 bragte vi nyheden Motorola Edge+: Sammenligning med OnePlus 8 Pro og Galaxy S20+ – Læs her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..