Vi fælder dom: Stor gennemgang af alle Apples nye produkter

Apple har netop lanceret ny iPhone 13, nyt Watch 7 og nye iPads - vi vurderer, om de er værd at bruge penge på i denne omgang Fokus.

Når Apple lancerer nye produkter sidder tech-verdenen altid på stilke og følger med. Enten for at juble over hvor gode Apples produkter er eller grine af, at de først nu kommer med den og den funktion, som “konkurrenterne har haft i årevis”.

Er Apples nye produkter pengene værd?

I tirsdags lancerede Apple deres nye iPhone 13, nyt Apple Watch Series 7, ny iPad 9. gen. og ny iPad mini. Eventet er blevet kaldt det kedeligste i mands minde fra Apples side, men spørgsmålet er, om det nu også kan passe. Vi tager et grundigt kig på de nye produkter og vurderer, om de virkelig er så triste opdateringer, som nogen mener.

Hovednummeret ved lanceringen var naturligvis iPhone 13. Særligt det produkt kommer en tur igennem vores kritisk /kærlige øjne. Er den en opdatering værd? Er iPhone 13 bedre end Android-alternativerne? Bliv klogere på, hvad Apple præsenterede og hvad de kommer til at fokusere på det næste års tid, når der skal sælges telefoner, tablets og smarte ure til kunderne.

Se også: Sammenlign priser på iPhone 13

Vind fedt tilbehør til Apples produkter

Husk også at deltage i lodtrækningen om denne gange mange fede præmier i én samlet pakke. Vi har Libratone headset til iPhone på højkant sammen med covers til alle fire iPhone 12-telefoner og et par ældre modeller og minsandten om der ikke også er en Apple Pencil med i gavepuljen.

Du deltager i lodtrækningen ved at stille os et spørgsmål om hvad som helst inden for IT, tele & tech her under artiklen eller under videoen på vores YouTube-kanal Teknofil.

Det sidste nye om emnet

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Lasse Olsen fandt det relevant at følge op på temaet. 17/9/2021 gik vi et spadestik dybere og bragte en artikel der stillede skarpt på Afstemning: Skal du have den nye iPhone 13? – Klik her for at åbne artiklen.. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om iPhone..