Skriv dig op til at teste Microsoft Flight Simulator i VR

Nu kan du skrive dig op til at teste Microsoft Flight Simulator i VR. Dog er der en del krav man skal opfylde, hvis man skal være blandt de første.

Skriv dig op til at teste Microsoft Flight Simulator i VR

Den nye Microsoft Flight Simulator er et supercool PC-spil, der viser, hvor stor en oplevelse virtual reality kan blive. Microsoft har netop åbnet for en tilmeldingsliste til en lukket betaversion af VR-oplevelsen.

Læs også: Nyheder om spil og spillekonsoller

Microsoft Flight Simulator snart klar i beta-test i VR

Der er dog en del krav, man skal leve op til for at få en plads. Man skal for det første eje spillet, have et Widows Mixed Reality headset, være registreret som Microsoft Flight Simulator ”Insider” og underskrive en NDA.

Samtidig kræver det også en computer af den mere kraftfulde slags, end selve spillet kræver med en Nvidia GeForce GTX 1080 eller bedre samt 8GB VRAM og 16 GB systemhukommelse.

Man skal tilmed bevise, at ens PC lever op til kravene ved at oplyse sin DxDiag (tryk på Windows-knappen, skriv dxdiag og Enter), så Microsoft kan bekræfte, at specifikationerne er i orden, og at systemet ikke er udsat for BSODs eller andre store systemfejl. DxDiag-filen er mere eller mindre en opgørelse af dit system, men man kan også se nylig applikation-crashes.

Læs også: B&O går all in på gaming – første skridt er et gaming-headset

Kan bruges med andre headset end HP Reverb 2  

Det ser imidlertid ikke ud til, at du behøver HP Reverb G2, der er det specifikke headset, Microsoft først sagde, ville komme først i køen til spillet.

Hvilket som helst Windows Mixed Reality headset kan tilsyneladende bruges til at begynde med. Det er jo godt nyt for dem, der har fået gode rabatter på enheder som Lenovo Explorer og Samsungs Odyssey den seneste tid.

Læs også: Minecraft: Bedrock Edition kan nu køre på PSVR

Kommer også til Oculus Quest og HTC Vive

I en video-Q&A fortæller udvikler Asobo Studio, at betaen kommer i slutningen af oktober eller begyndelsen af november. De har tidligere lovet en gratis VR-opdatering nu til efteråret, så det burde ske inden længe.

Har man et Oculus, HTC eller andet VR-headset, kommer der en anden omgang med lukket beta til de enheder. Asobo har dog endnu ikke bestemt, hvornår det skal ske.

Historien efterfølgende

Her får du sagens videre forløb. Robin Dixen Eggert fulgte op på sagen. 28/4/2020 publicerede redaktionen sagen; Guide: De bedste over-ear-hovedtelefoner med støjreduktion – Du læser den her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.