iPhone 15 lancering: Hvornår kommer den nye iPhone?

Kan du heller ikke vente længere på iPhone 15, kan du nu begynde at tælle ned. Her er den forventede lanceringsdato for de nye iPhones.

iPhone 15 lancering: Hvornår kommer den nye iPhone?

Apple er meget snart klar til at præsentere den næste generation af iPhones. Men hvornår lanceres iPhone 15 egentlig? Apple har ikke officielt meldt det ud, men flere kilder peger på den samme dato.

Se også: Test af nyeste iPhone

iPhone 15 lanceres den 13. september

Det ville godt nok være oplagt at lanceres iPhone 15-serien den 15. september, men det er åbenbart ikke tilfældet. I stedet forventes Apple at lancere iPhone 15 den 13. september.

Der er altså i skrivende stund præcis 40 dage og 5 timer til Tim Cook hopper på scenen og lancerer iPhone 15 – hvis altså man skal tro rygterne.

Datoen kommer fra flere kilder, der påstår at kende til Apples planer. Mediet 9to5Mac skriver, at de har fået adgang til disse informationer.

Se også: Den billigste iPhone er altid brugt, men god som ny

Forudbestilling af iPhone 15

Apple skyder altid gang i forudbestillinger fredagen efter lanceringen. Det forventes de også at gøre i år med iPhone 15.

Det betyder at iPhone 15-modellerne vil kunne forudbestilles fra fredag den 15. september.

Du skal nok begynde at spare op, for der er rygtet prisstigninger på iPhone 15. Apple hævede også priserne sidste år med iPhone 14.

Læs også: Køb iPhone 14 på tilbud eller vente på iPhone 15?

Hvad er nyt i iPhone 15?

Med den nye generation af iPhones lige om hjørnet, hvad har vi så at se frem til? Intet er sikkert endnu, men der er som altid en masse rygter.

Godt nok er rygter kun rygter, men tiden har vist os, at rygter ofte er meget præcise.

Der kommer fire nye iPhones: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max. De har skærmstørrelser 6,1 for 15 og 15 Plus og 6,7 til 15 Pro og Pro Max.

Se også: En billig iPhone er en brugt iPhone

Der ser ikke ud til at ske voldsomt meget med de almindelige iPhone 15, der får mindre opgraderinger af skærme, batterier og ydeevne. Dertil får de Dynamic Island, men ingen 120 Hz-skærm.

De store opgraderinger gemmer Apple til Pro-modellerne. Til iPhone 15 Pro og Pro Max er der rygtet nye ting som periskopkamera, fysisk Action-genvejsknap, titanium ramme og meget forbedrede kameraer og længere batteritid.

USB-C-stik vil erstatte det gamle Lightning-stik på de nye iPhones.

Se også: Laveste priser på iPhones