4 kommende elbiler får snart danmarkspremiere

Renault 5, Ford Capri, Audi A6 Avant e-tron og Skoda Elroq får danmarkspremiere den 25. oktober. Oplev dem og mange andre elbiler på eCarExpo.

4 kommende elbiler får snart danmarkspremiere

Årets eCarExpo ser mere og mere lovende ud. Elbilmessen vil have elbiler som MG Cyberster, Tesla Cybertruck og Rivian R1T og være stand for danmarkspremiere på Renault 5, Ford Capri, Audi A6 Avant e-tron og Skoda Elroq.

Se også: Sammenlign bedømmelse, specifikationer og priser på elbiler

Se de mest ventede elbiler i Danmark

eCarExpo er klar med en lang række nye elbilmodeller og bilmærker, som årets elbilmesse vil byde på. Indtil videre vil fire elbiler få deres danske debut på messen.

Nyeste elbilmodeller fra Renault, Skoda, Ford og Audi bliver vist frem. Mere præcist er det Renault 5, Ford Capri, Audi A6 Avant e-tron og Skoda Elroq.

Renault 5 er en bybil med flot design og en forventet pris omkring 200.000 kr. Skoda Elroq er en rummelig familie-SUV til en skarp pris fra 249.995 kr.

Ford Capri er en større SUV med en lang rækkevidde over 600 km. Prisen fra 359.990 kr. placerer Capri som konkurrent til de mest populære elbiler i Danmark, heriblandt Volkswagen ID.4 og Tesla Model Y.

Den sidste danmarkspremiere er på Audi A6 Avant e-tron, der er den første fuldelektriske stationcar fra Audi. A6 Avant e-tron byder på en rækkevidde over 700 km og et helt nyt infotainmentsystem fra Audi baseret på Android Automotive.

Se også: eCarExpo 2024-elbilmesse: Dette ser vi frem til

Se også: Fremtidige elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

eCarExpo har andre spændende elbiler på programmet. Elbiler som Porsche Macan, MG Cyberster, Tesla Cybertruck og Rivian R1T vises også frem på messen.

Indtil videre er der bilmærkerne Alfa Romeo, Audi, BMW, BYD, Citroën, Ford, Hongqi, Kia, Mercedes-Benz, MG, MINI, Peugeot, Polestar, Porsche, Renault, Rivian, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo og XPENG, der kommer med deres udvalg af elbiler.

Se også: Guide til opladning med ladeboks

Billigere elbiler til folket

Udvalget af elbiler i Danmark bliver større, men endnu mere interessant er det, at de nu endelig bliver mere tilgængelige for danskerne.

Sidste års eCarExpo bød på premierer som Voyah Free, Zeekr 001, Kia EV9, BYD Seal, Renault Scenic E-Tech, BMW i5, Volkswagen ID.7 og mange andre. Der er dog tale om forholdvis dyre elbiler, som er uopnåelige for mange danskere.

Derfor er det en spændende udvikling eCarExpo 2024 viser. De billige elbiler er langt mere interessant for danskerne og nu er de så småt på vej. I første omgang er det elbiler som Renault 5, Volvo EX30 og Skoda Elroq. Andre på vej er Kia EV3, BYD Dolphin Mini, Toyotas Urban SUV Concept og Leapmotor T03. Inden udgangen af 2025 forventer vi de billigste elbiler koster fra 150.000 kr.

Se også: Alle de billigste elbiler i Danmark

Vi anbefaler:
Test og anmeldelser af elektriske bybiler
Disse elbiler er Bedst i Test
if har markedets bedste elbilforsikring