Afstemning: Hvilket elbilmærke vil du vælge?

Hvis du skulle købe en elbil lige nu, hvilket mærke ville du så vælge? Afgiv dit svar i afstemningen.

Afstemning: Hvilket elbilmærke vil du vælge?

Der er mange af vælge i mellem, men skulle du købe en elbil lige nu, hvilket mærke ville du så vælge? Angiv dit svar i afstemningen nedenfor.

Se også: Nyeste elbiler i Danmark

Mange elbiler at vælge mellem

Tesla fangede både forbrugernes og bilproducenternes interesse tilbage i 2008, da de introducerede sportsvognen Roadster. Den blev et comeback for elbilerne.

I 2011 var salget af rene elbiler ikkeeksisterende, men i 2015 blev der solgt en halv million elbiler, i 2017 mere end 1 million og i 2019 mere end 2 millioner elbiler.

I dag er interessen for de helt elektriske biler på det højeste nogensinde. De seneste tre måneder har en elbil været den mest solgte overhovedet i Danmark – det siger lidt om, hvor populære elbilerne er.

Introduktionen af fuldelektriske biler har samtidig betydet, at veletablerede bilproducenter har fået mulighed for at genopfinde sig selv, og nye producenter har set deres store mulighed. Derfor er der nu flere elbilproducenter og modeller end nogensinde før, at vælge mellem i Danmark.

Se også: Test af elbiler

Med både gamle og nye producenter af elbiler, hvem er så de foretrukne? Hvilket mærke vil du helst købe elbil fra? Giv din stemme herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...