OnePlus lancerer billig tablet og livsstilsversion af Watch 2

OnePlus Pad Go er en billig tablet, der bliver lanceret i Europa den 23. april. OnePlus lancerer samtidig en livstilsversion af Watch 2 smarturet, der udkom tidligere på året.

OnePlus lancerer billig tablet og livsstilsversion af Watch 2

OnePlus annoncerer, at de lancerer to nye produkter i Danmark og Europa. Det drejer sig om en ny variant af OnePlus Watch 2 og den nye, mellemklasse-tablet OnePlus Pad Go.

Begge produkter bliver tilgængelige i Europa fra den 23. april 2024 klokken 15.00 dansk tid.

Se også: Bedste priser og tilbud på OnePlus 12

OnePlus Pad Go

Den nye tablet kommer til Danmark i en LTE-version med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Det bliver dermed OnePlus første LTE-tablet, da OnePlus Pad ikke har den funktion.

På OnePlus’ danske hjemmeside fremgår det, at den får en 90 Hz 2,4K IPS-skærm, et 8.000 mAh batteri og fire Dolby Atmos-højttalere. Tabletten findes allerede i Indien, og derfor kender vi også de øvrige specifikationer.

Den måler 255,1 x 188 x 6,9 mm og er dermed 2,9 mm kortere, 1,4 mm smallere og 0,4 mm tykkere end den normale OnePlus Pad. Den drives af en Mediatek Helio G99-chip og har et 8 megapixel kamera både foran og bagpå. Den understøtter Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 og har et 8.000 mAh batteri med 33 watt kablet opladning.

Det er allerede muligt at forudbestille den kommende budget-tablet på OnePlus’ hjemmeside. Det sker ved at betale et depositum på 8 kroner på hjemmesiden.

Vi kan endnu ikke afsløre den nøjagtige pris, for den vil OnePlus først frigive til den officielle lancering tirsdag den 23. april. Vi har dog smugkigget på den indiske pris, hvor LTE-versionen med 128 GB lagerplads koster det, der svarer til cirka 2.000 kroner i Danmark.

I Indien findes OnePlus Pad Go med 128 GB og 256 GB og kommer i både en Wi-Fi- og en LTE-version. Men vi får altså 128 GB LTE-versionen i Europa.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus Pad

Smartwatch i livstilsversion

Den nye OnePlus Watch 2-variant er en såkaldt livsstilsversion, som udelukkende vil være tilgængelig i Europa. Hvis du undrer dig over, hvad en livsstilsversion er, så er du ikke alene.

Thor Gøtz, der er salgschef for OnePlus i Danmark, oplyser, at “uret indgår i OnePlus’ nye produktstrategi om at opbygge et solidt luksussortiment af OnePlus-produkter”. Så forvent en mere luksuriøs (og sandsynligvis dyrere) version af OnePlus Watch 2.

Se også: OnePlus på vej med efterfølger til den populære OnePlus Pad