Test af Google Pixel Watch 2 – bedste Android-smartwatch?

Er Googles nye Pixel Watch 2 det bedste smartwatch til Android? Læs test af Pixel Watch 2, hvad det gør godt og hvad det kunne gøre bedre.

Test af Google Pixel Watch 2 – bedste Android-smartwatch?

Google viser med at nye Pixel 8 Pro, at de kan hamle op med de bedste af konkurrenternes smartphones. Men hvad med Googles nye smartwatch? Er Pixel Watch 2 det bedste smartwatch til Android? Få svaret i vores test af Google Pixel Watch 2.

Se også: Test af smartwatches

Kort om Google Pixel Watch 2

Google introducerede det første Pixel Watch sidste år, hvor det desværre ikke officielt blevet lanceret i Danmark. Heldigvis har Google i år gjort deres nye smartwatch tilgængeligt for os danskere.

Designetmæssigt ligner Pixel Watch 2 forgængeren på en prik – eller næsten da. Der er nogle enkelte små forskelle, som for eksempel en digital krone, der stikker en anelse længere ud, og dermed er lettere at komme til på håndleddet. På bagsiden sidder en række nye sensorer og målere.

Det er dog indvendigt, at der er sket mest med Pixel Watch 2. Der sidder et nyt Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1 4Nm-chipset med hurtigere ydeevne og bedre strømeffektivitet.

Pixel Watch 2 har en AMOLED-skærm med 320 ppi og lysstyrke på op til 1.000 nits. Den er beskyttet af Gorilla Glass 5 og uret har også beskyttelse mod støv og vand (IP68-cerfitikation).

Der er også nye smarte funktioner ombord, som du kan læse mere om her.

Konklusion på test af Google Pixel Watch 2

Den største konkurrent til Google Pixel Watch 2 er Samsungs nye Galaxy Watch 6, der indtil videre har sat standarden for smartwatches til Android i Danmark. Er Googles nye smartwatches godt nok til at vippe Samsung af pinden? Ja og nej.

Derfor er Pixel Watch 2 godt

Der er meget godt at sige om Google Pixel Watch 2. Det er ultra komfortabelt, har en fremragende lysstærk skærm og masser af smarte funktioner til sundhed og træning, hvor Google trækker på Fitbits store erfaring og viden.

Der er også adgang til Googles appbutik med masser af tilgængelige apps, og ikke mindst Googles mange gode tjenester, så som Google Maps, Youtube Music og mere.

Der er også geniale og brugbare funktioner, der kan gøre en forskel. Blandt andet Tryghedstjek, hvor man kan dele sin lokation med nødkontakter.

Wear OS på Google Watch 2 er uden tvivl den bedste, mest enkle og hurtigste brugerflade, der findes på smartwatches til Android.

Se også: Bedste smartwatch til Android-telefoner i 2023

Hvad kunne være bedre ved Pixel Watch 2?

Der er dog nogle områder, hvor Pixel Watch 2 kunne være bedre.

Godt nok har Google forbedret batteritiden i Pixel Watch 2, som nu er på højde med Apple Watch. Men 24 timers batteritid er stadig for lidt. Er man væk blot en dag, skal man have opladedonglen med i lommen/tasken.

Der er nemlig ikke trådløs opladning i Pixel Watch 2, men derimod er det en “gammeldags” dongle med fire små kontaktpunkter. Dog er opladning enkel og tilfredsstillende hurtig.

Designet og størrelsen på Pixel Watch 2 er ikke til alle og enhver. Det kommer desværre kun i en størrelse. Byggekvaliteten og materialer virker til at være af god kvalitet, men det matcher ikke helt Samsungs topmodel, Galaxy Watch 6 Classic på dette område.

Desværre kræver en funktion som Tryghedstjek Fitbit Premium, der er et betalt abonnement – hvorfor dog det?

Se også: Pris på Google Pixel Watch 2

Er Google Pixel Watch 2 pengene værd?

Pixel Watch 2 er et virkelig godt smartwatch. Faktisk er det det eneste smartwatch til Android, der virkelig kan matche Apple Watch til iPhone. Kan du lide designet på Google Pixel Watch 2, kan vi varmt anbefale det.

Dog koster Google Pixel Watch 2 fra 3.090 kroner, og er derfor lidt dyrere end konkurrenternes. De ekstra penge er dog godt givet ud. Har du forudbestilt Pixel 8 Pro får du Pixel Watch 2 med helt gratis – det er en virkelig god deal.

Se også: Test af Google Pixel Watch 2