Logitech S715i – transportabel højtaler (produkttest)

TEST: S715i fra Logitech er en perfekt højtaler, til at have med i køkkenet og på badeværelset.

Logitech S715i – transportabel højtaler (produkttest)

Højtaleren fra Logitech er ligesom Philips Fidelio, som vi tidligere har testet, nem at tage med rundt på farten. Den fylder dog lidt mere rent fysisk, men har tilgengæld en lidt bedre lyd.

Dog skal man, hvis man ønsker andre equalizer-funktioner, benytte sig af dem der er i iPhonen, iPod’en, mp3-afspilleren, eller hvad man nu benytter.

Logitech højtaleren har en klar fyldig diskant lyd og en god bas, hvilket jeg har oplevet nogen gange er ‘standard’ med sådanne produkter.

Her er Logitech dog anderledes, og jeg gætter på det skyldes de otte højtalerenheder S715i har.

Logitech S715i har et genopladeligt batteri, med en batteri levetid på omkring 8 timer.

Når musikken den spiller…

…så kan telefonen samtidig lades op. Højtaleren er designet til iPhone og iPod, men via stik kan der også tilsluttes andre mobiltelefoner eller andre mp3-afspillere.

Dog kan den kun oplade telefonen, når højtaleren er tilsluttet i stikkontakten, og derfor ikke fungere som oplader for telefonen på farten.

Konklusion

Logitech S715i spiller rigtig godt, det eneste man mangler for at den rammer topkarakter er, at man overraskes.

Overraskelsen kunne være i form af ekstra funktioner, som f.eks. i Philips Fidelio. En sleep-timer funktion havde bestemt været en rigtig fed feature.

Men Logitech S715i gør, hvad den skal – nemlig være en højtaler – og den gør det rigtig godt. Den er også klart pengene værd.

Den ender derfor på fem rigtig store stjerner ud af seks.

Logitech S715i kan erhverves for 1349 kroner.