Nokia minihøjtaler med dåselyd (test)

Musikelskere skal holde sig væk fra denne Nokia-minihøjtaler. Der findes langt bedre bud på markedet - også en til topkarakter.

Nokia minihøjtaler med dåselyd (test)

Mobilens indbyggede højtalere er ofte en lidelse at høre på, derfor findes på markedet en række minihøjtalere, som kan forbedre lydoplevelsen.

Et bud fra Nokia hedder “Nokia MD – 8 Mini Speaker” der fås i hvid eller sort.

En ledning med 3,5 mm. standard Jackstik tilsluttes mobilen – hvorefter musikken kommer ud af højtaleren. Kravet er naturligvis, at mobilen der tilsluttes, har den korrekte stiktype.

Nokia MD afspiller både musik og radio fra mobilen.

Højtaleren kører på batterier, og med en vægt på 120 gram og hele 40 timers spilletid, skulle succesen være hjemme. Men det er den desværre ikke!

Lyden er virkelig ringe og dåseagtig, den er uden nogen form for fylde. Okay – det lyder bedre end fra mobilen selv, men der er langt til en kvalitet, man kan holde ud. Havde det ikke været fordi prisen kun er lige omkring 200 kroner, ville Nokias minihøjtaler dumpe totalt.

1 ud af 6 stjerner.

Alternativt bud…

Hvis du mangler en lille mobilhøjtaler, som kan bruges hjemmet – eller til at tage med, skal du købe en Foxl.

Foxl afspiller musik via bluetooth-forbindelse eller kabel, er lydkvaliteten i top. Den kan bruges både med mobilen eller en bærbar computer.

Du vil blive seriøst overrasket, når først du har oplevet musikken og kvaliteten fra Foxl-højtaleren. Prisen er godt 1.200 kroner, men så har du også en højtaler, som du gider høre på, de næste mange år.

6 ud af 6 stjerner.

Læs også:
Foxl Bluetooth stereohøjtaler (produkttest)

Emnet er ikke færdigdebatteret

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden fulgte op på historien. 26/3/2009 kom der nyt i sagen med fortællingen om …jeg har købt mig en walkman! – Du kan læse det videre forløb her. Aktuelt nyhedsstof om emnet kan du læse her..