Mini Cooper - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 272.900,- Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Cooper.

Mini Cooper E - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
305 kmRækkevidde (WLTP)
28 min.Ladetid (10-80%)
135 kW (184 hk)Motorens ydeevne

Mini Cooper er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 13 apr 24 var fra 272.900,-, hvilket placerer elbilen fra Mini som den 8. billigste Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mini Cooper kommer i varianterne; Cooper E og Cooper SE. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Euro NCAP Crashtest af Mini Cooper E

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Mini Cooper E. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Mini Cooper E

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Mini Cooper E og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen