Ny elektrisk MINI Cooper lanceret: Specifikationer og priser

Den nye helt elektriske MINI Cooper er nu lanceret. Se rækkevidde, ydeevne, andre specifikationer og danske priser på nye MINI Cooper E og MINI Cooper SE.

Ny elektrisk MINI Cooper lanceret: Specifikationer og priser

MINI er nu klar med en ny generation af den helt elektriske Cooper, der byder på større batteri med længere rækkevidde, hurtigere opladning, flere hestekræfter og opdateret design.

Se også: Guide til billigste ladeboks for elbiler

Den nye Mini Cooper får Danmarkspremiere på elbilmessen eCarExpo, der afholdes fra den 28. oktober i Bella Center.

Hvad koster den nye MINI Cooper?

Lad os starte med prisen på den nye MINI Cooper, der tilbydes i to varianter: Mini Cooper E og Mini Cooper SE.

Mini Cooper E er basismodellen med en dansk pris fra 272.900 kroner. Her får man mindre ydeevne med en 135 kW motor og et batteri på 40,7 kWh.

Mini Cooper SE er topmodellen med en dansk pris fra 303.900 kroner. Den har et større 54,2 kWh batteri og 160 kW elektrisk motor.

Se også: Mere om den nye elektriske Mini Cooper

Specifikationer på ny elektrisk MINI Cooper

Der er fornuftige teknologiske opgraderinger i den nye Mini Cooper, der gør den til en bedre elbil. Blandt forbedringerne er længere rækkevidde, hurtigere opladning og større ydelse.

MINI Cooper E har en effekt på 135 kW/184 hk og et maksimalt drejningsmoment på 290 Nm. 0-100 km/t klares på 7,3 sekunder. Med en batterikapacitet på 40,7 kWh får den en WLTP-rækkevidde på op til 305 kilometer.

MINI Cooper SE har en effekt på 160 kW/218 hk med et maksimalt drejningsmoment på 330 Nm. Acceleration fra 0-100 km/t sker i denne variant på kun 6,7 sekunder. Den øgede batterikapacitet på 54,2 kWh giver op til 402 kilometer WLTP-rækkevidde.

Interiøret minder om det originale og minimalistiske design i den klassiske Mini. Bilens infotainmentskærm er en rund skærm med et OLED-panel.

Se også: Alle specifikationer på Mini Cooper

Forudbestilling af MINI Cooper

Produktionen af Mini Cooper starter her i efteråret. Forudbestilling og reservation af den nye elektriske MINI Cooper kan foretages fra i dag, den 18. oktober 2023.

Billeder af ny Mini Cooper

Se også: Flere billeder af ny Mini Cooper