Porsche Macan - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 769.900,- Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Macan.

Porsche Macan 4 - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
613 kmRækkevidde (WLTP)
21 min.Ladetid (10-80%)
300 kW (408 hk)Motorens ydeevne

Porsche Macan er en SUV i Premium-klassen. Prisen d. 21 apr 24 var fra 769.900,-, hvilket placerer elbilen fra Porsche som den billigste SUV i Premium-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Porsche Macan kommer i varianterne; Macan Turbo og Macan 4. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Euro NCAP Crashtest af Porsche Macan 4

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Porsche Macan 4. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Porsche Macan 4

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Porsche Macan 4 og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen