Volkswagen ID.3 - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 299.995,- Test Score er 75/100 - God - og EURO NCAP Crashtest giver 5/5 Stjerner. Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på ID.3.

Volkswagen ID.3 Pro - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
433 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
150 kW (204 hk)Motorens ydeevne

Volkswagen ID.3 er en Hatchback i Bybil-klassen. Prisen d. 27 maj 24 var fra 299.995,-, hvilket placerer elbilen fra Volkswagen blandt de noget dyrere Hatchback i Bybil-klassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Volkswagen ID.3 kommer i varianterne; ID.3 Pure, ID.3 Pro, ID.3 Pro S, ID.3 Pure, ID.3 Pro, ID.3 Pro S, ID.3 Pure, ID.3 Pro og ID.3 Pro S. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Volkswagen ID.3 har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Volkswagen ID.3 Pro. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Volkswagen ID.3 som den 4. bedste Hatchback i Bybil-klassen. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Kvalitet i forhold til pris

I vores test og bedømmelse af elbilernes kvaliteter kaster vi også et blik på prisen og svarer på hvor meget kvalitet elbilen leverer til prisen (Kvalitet/Pris Ratio). I hvilken grad hænger prisen på Volkswagen ID.3 Pro så sammen med kvaliteten?

Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.3 Pro

Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.3 Pro er 6.25, hvilket placerer Volkswagen ID.3 Pro relativt langt nede på listen, nummer 11, over Hatchback i Bybil-klassen, der giver mest kvalitet til prisen.

Kvalitet/Pris Ratio på 6.25 - Exceptionel høj kvalitet til prisen. Her får du ekstremt meget Hatchback i Bybil-klassen til prisen. Et Scoop til alle der søger ekstremt høj kvalitet til prisen.

Hvad kan du bruge det til?

Ofte overvejer man forskellige elbiler inden man beslutter sig og det er især i denne sammenhæng, at spørgsmålet om kvalitet i forhold til pris kan være afgørende for valget af elbil. Alt andet lige bør du vælge elbilen med den højeste Ratio.

Sådan har vi beregnet Kvalitet/Pris Ratio

Vi kan beregne elbilernes Kvalitet/Pris Ratio da vi kender elbilernes kvaliteter gennem vores testresultater og priserne gennem forhandlernes listede salgspriser. Jo højere Ratio, des mere kvalitet får man altså til prisen. Kvalitet/Pris Ratio for Volkswagen ID.3 Pro er; 6.25 - Exceptionelt meget kvalitet til prisen.

Euro NCAP Crashtest af Volkswagen ID.3 Pro

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Volkswagen ID.3 Pro. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Volkswagen ID.3 Pro

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Volkswagen ID.3 Pro og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen