Googles Pixel-telefoner tættere på dansk lancering

Det kunne tyde på, at Google har planer om en Nordisk lanceringen af deres Pixel-telefoner. Et jobopslag antyder, at der spændende nyheder på vej.

Kommer Googles Pixel-telefoner officielt til Danmark? Det spørgsmål er vi blevet stillet i flere år, og vi har spurgt Google om det selvsamme. Flere af Googles produkter er blevet tilgængelige herhjemme, men Pixel-telefonerne lader vente på sig. Det kunne dog tyde på, at de kommer tættere på en officiel lancering i Danmark.

Som det er nu, kan Pixel-telefoner købes via tredjeparts-webshops og parallelimport, men ikke købes fra Googles egen online butik, hvor der ellers sælges en hel del produkter.

Læs også: Google Pixel 6 og 6 Pro i prisfald

Jobopslag afslører (måske) Pixel-planer

Et jobopslag tyder dog på, at det måske kan ændre sig. Google har slået en jobannonce op, hvor der søges en “Product Marketing Manager, Business-to-Consumer” til kontoret i Stockholm. I jobbeskrivelsen nævnes blandt andet virksomhedens Google Pixel-team, og at opgaverne vil omfatte forvaltning af strategier med detailhandlere og operatører. Der er derfor med stor sandsynlighed tale om Pixel-telefonerne.

Det er ikke unormalt for tech-virksomheder at have hovedkontor i for eksempel Stockholm, hvor andre nordiske markeder, blandt andet det danske, også styres fra.

Timingen er i hvert fald slående. Google afholder deres udviklerkonference Google I/O 2022 i næste uge og her forventes det, at de vil fortælle mere om deres kommende Android 13, nye WearOS 3 til smartwatch og ikke mindst selskabets første Pixel-smartwatch.

Læs også: Tag jer sammen, Google. Giv os nu de fede produkter

Mobil og abonnement til børn, cybersikkerhed og konkurrence

I denne omgang af Fokus på Teknofil har vi også andet end Pixel-telefoner på programmet. Her handler det også om mobiltelefon og mobilabonnement til børn, cybersikkerhed og svar på spørgsmål fra vores seerne.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde et trådløst headset fra Urbanista. Se hele videoen øverst i artiklen.

Se også: Seneste videoer på Teknofil