Knivskarpe billeder af hypet Nothing phone (1) lækket før afsløring

Tirsdag præsenterer tidligere OnePlus-medstifter Carl Pei den første mobil i sit nye smartphoneeventyr, Nothing phone (1). Nu er knivskarpe billeder dukket op.

Knivskarpe billeder af hypet Nothing phone (1) lækket før afsløring

Er du interesseret i smartphones, har du næsten ikke kunnet undgå at høre om den kommende smartphone, phone (1) fra det nye mærke Nothing. Det er nemlig ikke hvem som helst, der står bag telefonen. Det er Carl Pei, den tidligere medstifter af OnePlus. Netop Carl Pei forstår at skabe hype om sine produkter, og det må siges at være lykkedes igen.

Lanceringen af telefonen sker i morgen, tirsdag, men allerede nu kan du se knivskarpe fotos af den hypede telefon med intet mindre end 900 LED’er på dens bagside.

Læs også: Nothing phone (1) – alt om den hypede telefon med gennemsigtig bagside

Pressefotos af Nothing phone (1) i sort og hvid

Det er den garvede tipster Evan Blass, også kendt som evleaks, der har delt billeder af telefonen fra alle ledder og kanter på Twitter.

Det har længe været kendt, at telefonen kommer i en hvid farve som demonstreret i en video af den populære youtuber MKBHD. De lækkede pressefotos viser dog, at Nothing phone (1) også kommer i en sort farve.

Begge farver kommer med den interessante transparente bagside, der synliggør induktionsspolen på bagsiden til trådløs opladning, diverse skruer, et båndkabel og kamerahuset. Formålet er dog først og fremmest, at de 900 LED’er, der uomtvisteligt er afsat en del af budgettet til, kan ses gennem bagsiden.

På den sorte variant kan de mange LED’er ses som de grå linjer, der går rundt om kamerahuset, induktionsspolen, som en skrå streg øverst til højre og som en prik og en lodret streg nederst på bagsiden. Nothing har udviklet en række funktioner, som gør brug af disse LED’er. Dem kan du læse mere om i denne artikel.

Afsløres i morgen aften

Nothing phone (1) er lige på trapperne. Faktisk er det i morgen, tirsdag den 12. juli, at Carl Pei løfter sløret for telefonen og måske lige så vigtigt – dens pris og tilgængelighed.

Den hypede telefon vil blive solgt eksklusivt gennem Telenor og CBB Mobil og kan forudbestilles fra klokken 18:00 dansk tid. Det normale salg starter den 21. juli. En lodtrækning hos teleselskabet har røbet, at telefonen har en værdi på 3.999 kroner, hvilket med al sandsynlighed også bliver dens pris i Danmark.

Afsløringen af Nothing phone (1) sker ved en online event, der begynder klokken 17:00 dansk tid. Vi dækker naturligvis nyhederne derfra her på Mobilsiden.

Læs også: CBB og Telenor får eksklusivitet på salg af Nothing phone (1) i Danmark