Ny Moto Razr 2022 formentlig forsinket

Vi har længe vist, at Motorola var på vej med en ny udgave af Razr-klaptelefonen. Alt tyder dog på, at lanceringen vil ske meget senere end forventet.

Ny Moto Razr 2022 formentlig forsinket

Denne måned er det meningen, at Motorola skal lancere en Edge X30 Pro/Edge 30 Ultra smartphone med et kamera på vanvittige 200 megapixel. Vi håbede alle sammen også på, at vi også ville få mere information om en ny udgave af den moderne klaptelefon Razr ved lanceringseventet, men ifølge de seneste rygter fra Kina er den foldbare telefon forsinket – og ny tidsramme ud er endnu ikke meldt ud.

Se også: Test af Motorola-telefoner

Større skærm og bedre kamera

Vi ved allerede fra officiel side, at Moto Razr 2022 kommer med Snapdragon 8+ Gen 1-chippen – altså Qualcomms nyeste og hurtigste chipset til mobiltelefoner. Indtil videre finder man kun denne i ASUS’ ROG Phone 6 og 6 Pro. Der er dog endnu en telefon på vej med den, nemlig OnePlus 10T.

Der kan være små ændringer ved designet i forhold til den nuværende Razr, men angiveligt ikke meget. Derimod forventer vi en større udvendig skærm og bedre kameraer, en hovedsensor på 50 megapixel og en indvendig sensor på 32 megapixel.

Se også: Motorola Razr 2022-design vist frem

Kan Motorola Razr 2022 blive populær?

Indtil videre er det Samsung, der har domineret markedet for foldbare telefoner – et marked som stiger i popularitet. Den første smarte Razr kom i 2019, og året efter fik vi en Razr-variant med 5G. Ingen af de to havde dog flagskibsspecifikationer, en høj pris og det var måske derfor de ikke solgte så godt. Hovedproblemet var imidlertid nok, at tilgængeligheden var begrænset.

Der er dog ingen tvivl om, at klaptelefonen som smartphone er blevet populær igen, hvilket Samsung har bevist med deres Z Flip-serie – og Razr-modellen har også en hel del fans. Vil den kommende Razr blive et gennembrud for Motorola? Det må tiden vise.

Se også: Priser på Motorola-telefoner