Nye rygter om OnePlus 10 Pro – vilde specifikationer

OnePlus er snart klar med en ny topmodel. Nye rygter giver et godt indtryk af OnePlus 10 Pro, som får den hurtigste af den hurtigste indmad.

Nye rygter om OnePlus 10 Pro – vilde specifikationer

Det varer ikke længe inden OnePlus igen er klar til at fremvise nye smartphone, denne gang af den dyrere slags. Der er nemlig nye topmodeller på vej, hvor OnePlus 10 Pro vil være producentens ypperste smartphone. Med disse nye rygter om OnePlus 10 Pro har vi det mest komplette indtryk af mobiltelefonen endnu.

Se også: De bedste OnePlus-telefoner

OnePlus 10 Pro bliver hurtig

OnePlus 10 Pro bliver en af de første smartphones med Qualcomms kommende high-end chipset, som går under navnet Snapdragon 8 gen 1. Snapdragon 8 gen 1, som tidligere gik under navnet Snapdragon 898, bliver lanceret den 30. november, men forventes at sætte nye standarder for Android-telefoners ydelse. Så vi kan altså forvente, at OnePlus 10 Pro får utrolig hurtig ydelse.

Det nye chipset vil blive kombineret med ny LPDDR5 RAM op til 12 GB. Lagerpladsen bliver en valgmulighed mellem 128 og 256 GB UFS 3.1.

Når det kommer til opladningen, forventes OnePlus 10 Pro også at brillere. Den gamle Warp Charge 65, som stadig er noget af det hurtigste, skulle angiveligt blive opgraderet til 125W. Batteriet skulle blive på samme 5.000 mAh, som sandsynligvis er opdelt i to lige store batteri som i nuværende topmodeller fra OnePlus.

OnePlus 10 Pro får naturligvis også IP68-certificering.

oneplus 10 design
OnePlus 10 Pro designkoncept.

OnePlus 10 Pro får Hasselblad-kamera

Lige som nuværende topmodel fra producenten, OnePlus 9 Pro, får OnePlus 10 Pro også et såkaldt Hasselblad kamera. Hvor meget Hasselblad denne gang har været inde over kameraet er uvidst, men OnePlus har tidligere meldt ud, at Hasselblad bliver en større og større del af deres kameraer.

Når det kommer til hardwaren i kameraet på OnePlus 10 Pro, er der ikke meget nyt at se. Der er stadig et 48 megapixel hovedkamera, 50 megapixel ultravidvinkel og et 8 megapixel telefoto med 3,3x zoom. Altså præcis som i forgængeren. Frontkameraet er dog opgraderet til en 32 megapixel sensor, hvor nuværende 9 Pro har 16 megapixel.

OnePlus har naturligvis heller ikke sparet på skærmen i 10 Pro, som ligner noget vi har set før. Her skulle den blive udstyret med en 6,7 tommer 120 Hz-AMOLED-skærm. Om der denne gang er tale om et LTPO-panel er vidst, men det er meget sandsynligt, eftersom OnePlus køber skærme af Samsung og Samsung introducerede denne skærme i S21 Ultra, tidligere i år.

Det var alle de nyeste rygter om OnePlus 10 Pro, som ser ganske lovende ud. Ovenstående er udelukkende rygter (dog fra en kilde, der typisk viser sig at have ret), så tag det med et gran salt.

Læs også: OnePlus 10: Design, specifikationer og lancering afsløret

OnePlus 10 Pro kommer i starten af 2022

OnePlus 10-serien, herunder OnePlus 10 og OnePlus 10 Pro, forventes lanceret til april. Der kunne muligvis komme en tidligere lancering i Kina allerede i januar, hvor vi kan få den at se.

Se også: Sammenlign alle OnePlus-telefoner