OnePlus afslører ny budgetvenlig smartphone

OnePlus afslører nye detaljer om den kommende Nord CE4 Lite 5G, som får en lysstærk AMOLED-skærm og lynhurtig opladning. Prisen bliver dog i den helt lave ende.

OnePlus afslører ny budgetvenlig smartphone

OnePlus har haft stor succes med deres serie af billige, men gode Nord-mobiler. Nu kommer næste produkt i rækken: OnePlus Nord CE4 Lite 5G.

Her lover OnePlus, at telefonen kommer med lang batterilevetid, exceptionel hurtig opladning, fængende grafik, fantastiske fotograferingsegenskaber og meget mere.

Se også: De bedste priser og tilbud på OnePlus-telefoner

Hurtig skærm og opladning

OnePlus Nord CE4 Lite 5G er udstyret med et stort 5.110 mAh batteri og har 80 watt SUPERVOOC-hurtigopladning. Den har en 120 Hz AMOLED-skærm med en super-høj maksimal lysstyrke på 2.100 nits.

Derudover får telefonen Aqua Touch-funktion, så du kan betjene den, selv om du har våde hænder. Den får også omvendt trådløs opladning med en effekt på 5 watt.

Se også: Guide til den bedste kameramobil

Pris og tilgængelighed

OnePlus afslører også, at den kommende OnePlus Nord CE4 Lite 5G vil være tilgængelig fra den 24. juni kl. 15.30 dansk tid.

Prisen er endnu ikke offentliggjort, men den forventes at være konkurrencedygtig i forhold til andre mellemklassesmartphones på markedet. Forgængeren OnePlus Nord CE3 Lite kostede 2.499 kroner ved lanceringen, så vi forventer en pris på nogenlunde samme niveau – måske op mod 3.000 kroner.

Det er også en skarp pris sammenlignet med flagskibet OnePlus 12, som har en vejledende dansk pris på 7.699 kroner. Et eller andet sted må OnePlus hente besparelser i Nord CR4 Lite 5G, og det bliver formentlig på kameraområdet og processoren – to områder, som vi endnu ikke har nogen oplysninger om.

Se også: Test af de nyeste mobiltelefoner