Afstemning: Bruger du Apple CarPlay eller Android Auto?

Bruger du Android Auto eller Apple CarPlay, når du cruiser rundt i bilen? Eller måske er din bil slet ikke kompatibel? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Bruger du Apple CarPlay eller Android Auto?

Man kan diskutere om forbundne enheder altid er smarte, men det fleste kan nok blive enige om, at Android Auto eller Apple CarPlay er tæt på uundværligt. Spørgsmålet er hvilken platform, der er er mest populær. Deltag i ugens afstemning herunder.

Der er fordele og ulemper ved Android Auto og CarPlay, men lige meget hvilken platform man benytter, så giver det nogle virkelig gode funktioner i bilen. Det er let at holde kontakten, let at få informationer, det giver en overlegn navigation og den digitale assistent er ofte en stor hjælp.

Der er flere producenter og bilermodeller med Apple CarPlay end der er bilmodeller med Android Auto, men det behøver ikke betyde, at flere benytter Apples platform.

I afstemningen nedenfor kan du angive, om du benytter Android Auto, Apple CarPlay eller hvis din bil slet ikke har disse muligheder. Uddyb eventuelt i kommentarfeltet med en begrundelse.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Mere nyt om temaet

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. Lasse Olsen holdt fast i sin interesse i tematikken. 27/8/2021 blev fortællingen ført videre med historien om Biler med Apple CarPlay: Disse bilmodeller understøtter detKlik her for at læse den påfølgende artikel.. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..