Afstemning: Skifter du fra Android til iPhone eller omvendt?

Det er blevet let(tere) at skifte fra iPhone til Android og omvendt. Og med flere nye spændende mobiltelefoner, med begge styresystemer, så kan det være fristende at skifte. Overvejer du at skifte lejr? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Skifter du fra Android til iPhone eller omvendt?

I dag er halvdelen af de nye iPhone 12-modeller landet i de danske butikker, senere kommer iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Men det er langt fra alt hvad denne seneste måneds tid har budt på, for Android-producenterne har også haft travlt. Alle disse nye skinnende mobiltelefoner må uden tvivl friste rigtig mange. Overvejer du at skifte fra iPhone til Android eller omvendt? Eller holder du fast i dit nuværende styresystem? Deltag i afstemningen herunder.

Apple har lanceret fire nye iPhone-modeller; iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, hvor iPhone 12 og iPhone 12 Pro i dag er landet hos danske teleselskaber og elektronikbutikker. Her er de store nyheder nyt design, hurtigere processor, bedre kameraer, en ny smart MagSafe-opladning og så er det første iPhone med 5G. Og det mest iøjnefaldende er selvfølgelig det nye design, som helt sikkert vil friste.

Læs også: Her er iPhone 12 og 12 Pro billigst – se de bedste priser

Men Android-producenterne giver ikke op uden kamp. Tværtimod så er de på flere områder foran Apples nye iPhone. I Android-flagskibene finder man nemlig mere avancerede skærme med højere skærmfrekvenser, foldbare skærme, kameraer med flere funktioner og langt større zoom samt gigantiske batterier med ekstrem hurtig opladning. Den seneste tid har flere mobiltelefoner med Android imponeret; Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy S20 FE, OnePlus 8T, Huawei Mate 40 Pro, Sony Xperia 5 II og flere.

Læs også: Sammenlign priser på de bedste Android-telefoner

Lettere at skifte mellem mobilproducenter

Med alle disse lækre nye mobiltelefoner på markedet, så er det lettere at se den gamle trænger til udskiftning. Og med nye værktøjer fra producenterne, så er det lettere end nogensinde før at skifte. Apple har deres app til at skifte fra Android til iPhone og Android-producenterne har deres egne apps, om gør skiftet fra iPhone, eller fra en anden Android-producent, til en leg.

Overvejer du at skifte fra iPhone til Android eller fra Android til iPhone? Deltag i afstemningen herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...