Android Messages viser nu reaktioner fra iMessage korrekt

Når iPhone-brugere svarer med en reaktion til Android-brugere, der benytter Messages, så vises de reaktioner fremover korrekt.

Android Messages viser nu reaktioner fra iMessage korrekt

En af de indbyggede funktioner i Apples iMessage er reaktioner på beskeder. De minder om de reaktioner, vi kender fra Facebook, hvor man i stedet for at skrive ”haha” eller ”okay” kan svare på en besked med en reaktion i stedet.

En reaktion i den stil kan være bedre end bare at svare med et enkelt ord – det går nemlig ikke hjem hos alle.

Se også: De bedste spil til iOS og Android

Opdatering gør kommunikation lidt sjovere på tværs af Android og iOS

Reaktionerne har dog lidt af et lille problem. De har ikke kunnet vises korrekt, hvis man får dem på en Android-telefon. Tidligere var det sådan, at en reaktion i Android blev til en beskrivelse af reaktionen, hvilket bare var fjollet, men nu er der nye boller på suppen, og Android Message kan fra nu af vise reaktionerne ordentligt.

Det er måske ikke den mest revolutionerende opdatering, men den giver en mere ensartet og federe oplevelse, når man chatter med sine nære og kære, selv når man skriver på tværs af platforme.

Opdatering på vej ud nu

Vi har tidligere hørt, at Google arbejdede på at fikse problemet, og i den nyeste opdatering af Google Message-appen lader problemet til at være løst.

Opdateringen siges i skrivende at være på vej ud til brugerne, så har man ikke allerede fået den, så bør det ikke vare længe, før man modtager den.

Se også: Sammenlign priser på de bedste telefoner