Android-producent integrerer Apple iMessage i besked-app

Nothing bringer support for Apple iMessage til deres Android-mobiltelefoner i ny besked-app. Nothing Chats understøtter SMS, RCS og iMessage.

Android-producent integrerer Apple iMessage i besked-app

Google og Samsung har længe forsøgt at få Apple til at understøtte RCS-beskeder på iPhone, men det er endnu ikke lykkes dem. Nothing, der er en relativ ny smartphoneproducent, går nu en anden vej og integrerer iMessage på deres mobiltelefoner.

Se også: Test af Nothing Phone 2

Nothing Chats giver Android-telefon iMessage

Apple ved, hvor vigtigt iMessage er for deres økosystem og kaster sig derfor helst ikke over RCS, som nu er standard på Android-telefoner. De inviterer heller ikke Android-brugere til, at skrive i de velkendte blå beskeder med vennerne med en iPhone.

Hvad gør man som smartphoneproducent så? Man bygger selvfølgelig en app, der understøtter både RCS, iMessage og det “gode” gamle SMS.

Det er netop hvad Nothing har gjort. Kender du ikke til Nothing? De har indtil videre lanceret to mobiltelefoner i Danmark, Phone 1 og Phone 2, som er ganske vellykkede mobiltelefoner for en nystartet producent. Manden bag Nothing er Carl Pei, der var med til at starte OnePlus.

Udviklet i samarbejde med Sunbird

Nothing Chats er udviklet i samarbejde med Sunbird Messaging og har altså understøttelse af iMessage, herunder fuld understøttelse af gruppechat-beskeder, live skriveindikatorer, mediedeling i fuld opløsning og stemmenotater.

“Hos Nothing stræber vi efter at bygge bro mellem mennesker og teknologi. Vi forstår, at dilemmaet mellem den blå boble og den grønne boble, især i Nordamerika – selvom det virker latterligt – er reelt. Nothing Chats giver mulighed for fri kommunikation mellem alle, uanset hvilket mærke deres smartphone er – og sådan skal det være,” siger Carl Pei, grundlægger og administrerende direktør for Nothing.

Nothing fortæller, at flere iMessage-funktioner som læsekvitteringer, beskedreaktioner og svar er på listen over kommende funktioner.

Hvad med sikkerheden?

For at dette kan lade sig gøre, benytter Nothing Chats et ukendt antal Mac mini-computere i Europa og Nordamerika, der er administreret af Sunbird, til at sende og modtage iMessage-beskederne.

Det rejser selvfølgelig spørgsmål om sikkerhed og privatliv, da brugernes beskeder skal en tur forbi disse. Spørger man Nothing og Sunbird er sikkerheden dog i top, hvor beskederne er End-to-end-krypteret (E2EE).

Se også: Test af nyeste mobiltelefoner

Nothing Chats er klar den 17. november

Nothing Chats vil være tilgængelig i Google Play Store fra den 17. november eksklusivt for Nothing Phone (2)-brugere.

Før man kan bruge iMessage på Nothing-mobilen skal man logge ind på sin Apple-konto.

De bedste priser på Nothing Phone 2 (Android) 256 GB

Opdateret 03/5 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
4.152,-
4.152,-
Komplett.dk
Mindstepris
4.958,-
4.958,-
Scandinavian Photo
Mindstepris
5.499,-
5.499,-

Nothing Phone 2 (Android) 256 GB udbydes af 8 udbydere. Du kan spare op til 2.317,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Nothing Phone 2 (Android) 256 GB

Sammenlign aktuelle priser hos 8 webshops »