Derfor overvejer Android-brugere at købe iPhone 12

En ny undersøgelser viser at mange Android-brugere er interesseret i iPhone 12, men det er ikke på grund af selve telefonen. Hvad er årsagen så?

Derfor overvejer Android-brugere at købe iPhone 12

Der kan ikke gå længe inden Tim Cook igen inviterer til event, hvor de nye iPhone 12 vil blive lanceret. Inden de nye iPhones indtager butikshylderne har SellCell foretaget en undersøgelse, hvor de har spurgt ejere af Android-telefoner om de har tænkt sig at skifte til iPhone og hvorfor.

Og man skulle egentlig tro at de kommende iPhones lokkede Android-brugerne. I år forventes de nye iPhones at komme med nyt design og i hele fire modeller, hvor der forventes størrelser til enhver hånd og måske også en billigere startpris. Her forventes selvfølgelig også bedre kamera og ikke mindst 5G. Man skulle tro at Apple ville matche Android-konkurrenter og komme med fingeraftrykslæser i skærmen og 120 Hz-skærm, men det ser ikke ud til at være tilfældet.

Læs også: iPhone 12 lanceres om to uger med med Mini-lagerplads

Af de over 2000 adspurgte Android-brugere var kun 33,1 procent interesseret i at købe en iPhone 12, mens 66,9 procent pænt takkede nej:

iPhone 12
Er du interesseret i at købe en iPhone 12? 33,1 procent svarede ja. Tal fra SellCell.

Se også: Sammenlign priser på de bedste iPhones

Hvorfor skifte fra Android til iPhone?

De 33,1 procent som svarede ja blev derefter spurgt, hvorfor de kunne finde på at skifte Android-telefonen ud med en iPhone 12. Og her skulle man egentlig tro, at den nye hardware eller den nye kompakte 5,4 tommer iPhone 12 lokkede, men det var altså ikke tilfældet. Det var heller ikke brugerfladen eller funktioner.

Her var to primære årsager til, at Android-brugerne fandt iPhone 12 interessant: længere software support og bedre beskyttelse af privatliv:

iPhone 12
Hvorfor skifte til iPhone? Svaret er support og bedre privatliv. Tal fra SellCell.

Hvad med jer? Kunne i finde på at skifte jeres Android-telefon ud med en iPhone 12 eller en anden iPhone? Og hvorfor? Uddyb gerne med en kommentar.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Opfølgning:

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med sagen. 2/10/2020 samlede vi op på historien og publicerede en artikel med tematikken iPhone 12 er på vej – skal du bruge dine penge på den?Klik her og læs historien.. Få også seneste nyt i sagen ved at trykke her..