iPhone 12 lanceres om to uger med “Mini” lagerplads

Der er nu under to uger til Apple forventes at lancere de fire nye iPhone 12. Ny rygter bekræfter lanceringsdatoen og melder samtidig, at lagerplads stadig starter ved kun 64 GB.

iPhone 12 lanceres om to uger med “Mini” lagerplads

Apples iPhone 12 er på alle læber i disse dage, og efterhånden som vi kommer tættere på en lancering, så bliver rygterne mere og mere konkrete. De nyeste rygter bekræfter, at iPhone 12-serien vil blive lanceret den 13. oktober, med en iPhone 12 Mini som den mindste udgave, samt lagerpladsen vil starte ved kun 64 GB.

Læs også: iPhone 12 forudbestillinger starter den 16. oktober

iPhone 12 lander hos distributører den 5. oktober

iPhone 12 skulle angiveligt lande hos distributører på mandag – i god tid inden lanceringen ugen efter. Tidligere har vi hørt, at iPhone 12-serien ville blive lanceret den 13. oktober, med forudbestillinger fra den 16. oktober samt en salgsstart fra den 23. oktober. Og disse nye informationer ser ud til at bekræfte at dette er Apples planer.

Til præsentationen af iPhone 12 kunne vi meget vel se AirPower, i en ny udgave, samt Apples over-ear hovedtelefoner kaldet AirPods Studio.

Læs: De første billeder af Apple AirPods Studio ankommet

iPhone 12 Mini – på mere end én måde

Det er efterhånden ikke mange Android-telefoner man støder på, som ikke tilbyder mindst 128 GB lagerplads. Men denne trend har Tim Apple tydeligvis ikke tænkt sig at følge. Rygterne fortæller nemlig, at de to “billigere” iPhone 12 vil have ned til 64 GB lagerplads. Og som sædvanligt er der selvfølgelig ikke plads til et hukommelseskort, men i stedet kan man jo vælge at købe masser af Apples lagerplads i skyen…

Det allermindste iPhone 12 på kun 5,4 tommer skulle angiveligt få navnet iPhone 12 Mini. Så her kan man altså få både lille skærm og lille lagerplads.

Det betyder at de mere budgetvenlige iPhone 12, på 5,4 tommer og 6,1 tommer, kommer i udgaver med 64, 128 og 256 GB lagerplads. Med hensyn til de to iPhone 12 Pro-modeller, på 6,1 og 6,7 tommer, så starter disse heldigvis ved 128 GB.

Derudover får de alle Apples nye A14 Bionic og bliver de første iPhones med 5G.

Læs også: iPhone 12 bliver dyrere for Apple end iPhone 11

iPhone 12 kommer uden oplader og hovedtelefoner

Dertil kommer iPhone 12 også helt uden en oplader og hovedtelefoner. Apple har allerede fjernet opladeren fra deres nye Apple Watch og nu er tiden altså kommet til iPhonen – hvis man altså skal tro rygterne. Og mon ikke vi godt kan regne med dette.

Se også: De bedste priser på iPhones