Google giver bedre profilstyring til alle Android-telefoner

Nu bliver det lettere at adskille arbejde og privatliv på Android-telefoner - Google opdaterer nemlig alle telefoner med smartere profilstyring.

Google giver bedre profilstyring til alle Android-telefoner

Nu bliver det nemmere at adskille arbejde og fritid på din telefon. Tidligere i år lancerede Google en funktion til sine virksomhedsløsninger, der på en måde opdeler en Android-telefon i to separate profiler for at gøre det lettere at skelne mellem personlige apps og funktioner og arbejdsrelaterede ting.

Se også: Find billige arbejdstelefoner

Google gør det lettere ad adskille arbejde og privatliv

Profilløsningen giver også virksomhedens it-afdeling mulighed for at få adgang til ting, der hører til arbejdsprofilen, mens det, der er i den private profil, forbliver privat.

Det omfatter også muligheden for at slå arbejdsrelaterede funktioner fra, for eksempel e-mailmeddelelser og så videre uden for arbejdstiden.

Sammen med den øgede brug af E-sim-kort udvider dette mulighederne for at have en arbejds- og en privattelefon i samme enhed. Fra at have været tilgængelig for virksomhedsbrugere vil Google næste år frigive funktionen til Google Workspace-brugere og senere til alle Android-brugere.

Se også: Nyheder om Android