iOS 15.6 og iPadOS 15.6 fixer fejl og giver nye sportsfunktioner

Med iOS 15.6 bliver irriterende fejl på iPhone og iPad fjernet og der kommer ny funktion, der gør det muligt at starte live sport programmer forfra.

iOS 15.6 og iPadOS 15.6 fixer fejl og giver nye sportsfunktioner

Nu kommer den seneste opdatering af Apples styresystemer til telefoner og tablets, nemlig iOS 15.6 og iPadOS 15.6. Den opdatering kan meget være en af de sidste, eller måske den sidste, opdatering af version 15 af selskabets styresystemer, med tanke på at iOS 16 og iPadOS 16 lanceres til september.

Fjerner trælse fejl på iPhone og iPad

Mens vi venter på årets store opdatering, kan vi nyde godt af det, 15.6 byder på. For det første bliver der rettet en del fejl og problemer, blandt andet et problem, der fik Indstillinger til hele tiden at melde om fuld hukommelse, også når man havde tømt ud.

En anden fejl, der fik braille-enheder til at blive langsomme eller stoppe med et svare, når man brugte dem til tekst i Mail er også fixet. Endelig et problem i Safari, der fik tabs til automatisk at gå tilbage til foregående side, fjernet.

Se også: Billig iPhone

Start live sport forfra

Derudover er der også en ny funktion i TV-appen, nemlig mulighed for at starte en live sportsudsendelse, der allerede er i gang, forfra. Man kan også pause, spole tilbage eller se den i hurtig gengivelse.

Både iOS 15.6 og iPadOS 15.6 burde være live og klar til at downloade og installere via Settings.

Se også: Test af iPhone