iOS 18 viser dig klokken, selv når din iPhone er løbet tør for strøm

En ny funktion i iOS 18 gør det snart muligt at se, hvad klokken er på en iPhone 15 eller nyere, selvom telefonen er løbet tør for strøm.

iOS 18 viser dig klokken, selv når din iPhone er løbet tør for strøm

Når en telefon er løbet tør for strøm, plejer den at være stendød, men det er snart ikke tilfældet, hvis man ejer en iPhone 15 eller nyere. En ny funktion i det nye iOS 18-styresystem til iPhones gør det nemlig muligt at se, hvad klokken er, selv om ens iPhone er løbet tør for strøm.

Læs også: Kan min iPhone få iOS 18? Se hvilke modeller der kan opdateres

Se klokken på din iPhone selv med 0 % strøm

Ændringen, som blev opdaget af en bruger på Reddit, betyder, at du altid vil kunne se, hvad klokken er på din iPhones statuslinje. Denne funktion fandtes tidligere på Apple Watch, som også kan vise dig tiden, selv når batteriet er dødt.

Foto: Reddit

Ændringen kommer også efter, at iOS 15 tilføjede understøttelse af lokalisering af en iPhone via Find min, selv om iPhone er slukket og ikke har strøm nok til at tænde rigtigt op.

Selv om det umiddelbart virker som en mindre ændring, vil den være nyttig for folk, der måske er væk hjemmefra, når deres iPhone mangler strøm. Det er positivt, at Apple giver brugerne så meget information og funktionalitet som muligt, selv når deres enheder er løbet tør for strøm.

Én lille nyhed blandt mange store

Der er ingen tvivl om, at muligheden for at se klokken på en iPhone, der egentlig ikke har noget strøm tilbage, er ganske praktisk, men funktionen står lidt i skyggen af de mange andre store nyheder, der blev introduceret i iOS 18 ved WWDC 2024. Se alle nyheder, som Apple har introduceret i iOS 18.

Læs også: Apple vil tilføje Gemini og andre AI-modeller i iOS 18