Lidt detaljer om Android Gingerbread

Her afsløres nogle små detaljer om næste version af Android med kaldenavnet "Gingerbread".

Lidt detaljer om Android Gingerbread

Android 2.2 efterfølgeren med navnet “Gingerbread”, skal efter sigende bringe operativsystemet op på et helt nyt æstetisk niveau.

Sitet Phandroid har haft fingrene i nogle billeder af Gingerbread. Desværre er billederne meget slørede og man kan ikke gennemskue mange detaljer.

Det lader dog til, at Google rydder lidt op på startskærmen, ikonerne er forbedret så der er mere sammenhæng imellem dem, og der er angiveligt meget fokus på Googles egne applikationer.

Blandt andet YouTube er et eksempel på dette, og Gingerbread vil tilsyneladende også indeholde den nye Leanback feature.

Det vides også, at Google vil implementere den samme “hoppe” effekt når der scrolles, som det kendes fra blandt andet iOS og Galaxy S serien.

Der tages endvidere et kig på video chat, der forventes at blive implementeret i Google Talk, eller som en standalone applikation.

Gingerbread skal angiveligt gøre det meningsløst at lave specialfremstillede skins på Android (såsom HTC Sense), men den udvikling vil sandsynligvis ikke være til at stoppe. HTC forventes i hvert fald ikke at stoppe deres Sense UI.

Umiddelbart ser det ud til, at Gingerbread først bliver annonceret i første kvartal 2011.

Kilde: Phandroid