Opdatér din iPhone og få betydeligt længere batteritid

Hvis du opdaterer din iPhone til nyeste iOS 16.1, så kan du forlænge batteritiden med op mod 2,5 time - kritisk fejl bliver også fixet.

Der er allerede masser af gode grunde til at opdatere til iOS 16.1, men her har du endnu en. Ifølge en ny video, der viser en batteritest, bør iOS 16.1 øge batteritiden på din iPhone.

Tidligere på ugen lagde fyren bag iDeviceHelp en video ud på YouTube, hvor han testede batteritiden på de seneste fire Pro Max-modeller, først med iOS 16.0.3 og derefter med iOS 16.1.

De medvirkende telefoner er iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max og iPhone 14 Pro Max. Ikke overraskende var det også i den rækkefølge, telefonerne løb tør for batteri i testen med iOS 16.0.3.

Se også: Hvor er iPhone 14 Pro billigst?

iOS 16.1 forlænger batteritiden på iPhone

Derefter opdaterer han alle fire telefoner til iOS 16.1 og udfører samme test. Interessant nok holde iPhone 13 Pro Max længst med iOS 16.1.

Men det er ikke det mest interessante ved testen. iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro Max og iPhone 14 Pro Max fik alle mere end en times længere batteritid med iOS 16.1. Videoen varer tre minutter, så den er hurtig at se.

Efter opdateringen til iOS 16.1 fik iPhone 12 Pro Max omkring en times længere batteritid, iPhone 14 Pro Max fik halvanden times ekstra batteritid, mens iPhone 13 Pro Max klarede sig hele to og en halv time længere. Så iOS 16.1 gør helt klart en forskel.

Se også: Er iPhone 14 god?

Nyttige nye funktioner – kritisk fejl fjernet

Udover at give ekstra batteritid, kommer iOS 16.1 også med en række nye funktioner, blandt andet Live Aktiviteter og iCloud Delt Foto Bibliotek.

Endnu vigtigere er dog, at iOS 16.1 fjerner en alvorlig fejl i Siri, der gjorde det muligt for hackere at optage samtaler.

Visse iPhone-brugere med iOS 16.1 oplever en Wi-Fi fejl, der tilfældigt kobler dem af netværk, men lad ikke det stoppe dig fra at opdatere.

Se også: Rigtig mange penge at spare på brugte iPhones