Apple lancerer ny 16 tommer MacBook Pro

Apple har i dag lanceret en ny MacBook Pro med nyt tastatur, hurtigere processorer, bedre lyd og større skærm.

Apple lancerer ny 16 tommer MacBook Pro

Apple lancerer i dag den største Macbook Pro siden 2012. Den nye MacBook Pro er udstyret med en 16 tommer Retina-skærm, med mindre kant omkring, og med en lysstyrke på op til 500 nits.

En af de større nyheder er det nye “Magic Keyboard”, der skulle være bedre end det tidligere udskældte butterfly-tastatur. MacBook Pro kommer selvfølgelig med niende generation af Intels processorer med op til 8-kerner, og den kan udstyres med helt op til 64GB RAM og 8TB SSD-lagerplads – din til den nette sum af 51.659 kroner.

Apples Touch Bar er stadig at finde, til gengæld får den nye Pro-model en fysisk Esc-tast og Touch ID-fingeraftrykslæser.

Her er Apples video om den nye MacBook Pro:

Ombord er også et nyt AMD Radeon Pro 5500M grafikkort med GDDR6-hukommelse med enten 4GB eller 8GB VRAM. MacBook Pro 16″ kommer med et 100Wh større batteri med op til 11 timers trådløs surfing på nettet og afspilning af video.

Lyden er redesignet og indeholder et system med seks højttalere og opgraderede mikrofoner. “To vibrations­dæmpende bashøjttalere reducerer system­vibrationerne markant. Det gør lyden mere klar og naturlig og basområdet en halv oktav dybere. Og de tre mikrofoner i studiekvalitet er helt på højde med profes­sionelle mikrofoner fra tredjeparter”, skriver Apple.

Apple MacBook Pro 16″: Pris og tilgængelighed

Prisen på den nye MacBook Pro 16″ starter på 21.499 kroner og slutter på over 50.000 kroner. Den kan bestilles allerede nu med levering i slutningen af november.

MacBook Pro 16
Apple Macbook Pro 16″ har fået nyt keyboard og holder fast i Touch Bar’en. Foto: Apple