Apple Music klar til Google Home

Bruger du både Apple Music og Googles digitale assistent i hjemmet, så er denne nyhed noget for dig.

Apple Music klar til Google Home

Nu hvor salget af iPhones ikke går som forventet, så ser vi Apple stille og roligt sprede deres streamingtjenester ud på flere platforme. Først så vi det med iTunes direkte på Samsung TV, derefter flere TV producenter der får Airplay ombord. Apple har samtidig også meldt ud, at de arbejde på en streamingtjeneste til at konkurrere mod bl.a. Netflix.

Og nu rykker Apples musik streamingtjeneste altså ind på Google Home. Så bruger du begge disse, så er det en glædelig nyhed.

Læs også: Fire tv-producenter understøtter Apple AirPlay 2

Sådan tilføjer du Apple Music til Google Home

Det er ganske simpelt at tilføje en ny musiktjeneste til Google Home. Start med at åbne din Google Home app på din iPhone eller Android.

  1. Tryk på konto ikonet nederst til højre.
  2. Tryk på “Konfigurer eller tilføj”.
  3. Tryk på “Musik og lyd”
  4. Vælg Apple Music

Her kan du også vælge at Apple Music skal være din standardudbyder. Det her nok kun starten på Apples større fokus på streamingtjenester. Vi forventer at høre meget mere snart, måske allerede i marts måned, men ellers helt sikkert til WWDC i juni.

Læs også: Apple har gjort det lettere at styre abonnementer i iOS

Flere nyheder i sagen

Der er kommet nyt til historien. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 14/2/2019 fulgte vi op med nyheden; Apple lancerer Netflix konkurrent til marts – Det videre forløb i sagen finder du her. Få også seneste nyt om emnet her.