Apple Watch får endnu mere sundhed og mindfulness

Til efteråret kommer der ny watchOS 8-software til Apple Watch, som bringer nye funktioner samt større fokus på sundhed og mindfulness.

Apple Watch får endnu mere sundhed og mindfulness

Apple har netop løftet sløret for næste store opdatering til Apple Watch, watchOS 8. Næste store opdatering til Apple Watch er på ingen måde revolutionerende, men gør den bedste smartwatch-platform endnu bedre (endnu, for en ny udgave af Googles Wear OS er på vej). Med watchOS 8 kommer der en række nye spændende funktioner, og her er, som altid, et stort fokus på sundhed.

Læs også: iOS 15 – se hvilke iPhone der får det

Med watchOS 8 bygger Apple videre på sidste års version, hvor der denne gang er endnu større fokus på sundhed. Den store nyhed er en ny mindfulness app, der fungerer som en udvidelse af “vejrtrænings” urskiven. Med mindfulness bliver du mindet om, at trække vejret roligt. Dertil tilføjes nye animationer og andet, der hjælper dig med at slappe af.

Der kommer også nye muligheder, når det kommer til træning. Fitness-appen får tai chi og pilates som træningspas. Apple Watch’s sundheds-app sporer eksplicit din åndedrætsfrekvens og underretter dig, hvis den er uden for dine normale mønstre.

Læs også: FaceTime kommer til Android og Windows

Den nye urskive med portrætbilleder på watchOS 8.

AirTag på Apple Watch

Der er også andet end mere sundhed til Apple Watch. En af disse nye ting er en ny urskive. I den nye urskive kan man bruge et foto taget med iPhones portrætfunktion, hvorpå tekst og anden information kan tilføjes. Apple siger, at du vil være i stand til at tilpasse, hvilken tekst der vises, og hvordan den integreres med selve billedet.

I Apple Watch kommer også andre nyheder, som Apple har præsenteret i iOS 15. Apples nye AirTags bliver også mulige at finde med Apple Watch i watchOS 8.

Se også: Find de bedste priser på Apple Watch

Det sidste nye i sagen

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 7/6/2021 havde vi dette at sige med en sag med fokus på Apple-event i dag: Ny software og hardware i vente – Du kan læse den her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..