3 får Apple Watch med indbygget dataforbindelse

Teleselskabet 3 får inden længe Apple Watch med indbygget dataforbindelse.

3 får Apple Watch med indbygget dataforbindelse

Teleselskabet 3 meddeler nu, at de får versionen af Apple Watch med indbygget dataforbindelse på lager snart. Den såkaldte Apple Watch Series 3 (GPS+Cellular) har et par fordele fremfor den normale version.

Med indbygget mobildata i uret vil du kunne modtage opkald, beskeder og andre notifikationer, selv når du ikke er i nærheden af din telefon. Samtidig vil du kunne tracke løbeturen, og lade telefonen blive hjemme.

Læs også: Apple Watch Series 3 har store problemer med 4G-dækningen

apple watch iphone
Apple Watch og iPhone 8. Foto: apple.com

Der medfølger dog også et par ulemper. For det første vil dit ur bruge mere strøm, når det er på mobildataforbindelsen. Uret er dog smart nok til selv, at vælge den mindst batterikrævne forbindelse. Så er det i nærheden af et kendt WiFi, så hopper det automatisk på det.

Den anden ulempe er at Apple Watch med indbygget mobildata er dyrere end versionen uden. 3 oplyser dog endnu ikke hvad prisen bliver. 

Læs også: Apple lancerer Series 3 – et selvstændigt Watch

3 holder forsalg fra den 4. maj og fra den 11. maj vil man kunne købe uret i deres butikker. 

3 skriver desuden at de vil lave en særlig introduktion til Apple Watch med mobildata, så deres kunder hjælpes godt i gang med det nye ur.

Der kræves iOS version 11.3 og watchOS 4.3 for at aktivere mobilforbindelsen. 

Seneste tilføjelse i sagen

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. mobilsiden fulgte op på historien. 5/4/2018 blev historien fulgt op med en ny vinkel på Google WiFi- trådløst internet bliver ikke lettere [TEST] – Du finder den her. Se også seneste nyt om tematikken her..