Afstemning: Hvilken GPS- og navigationsapp bruger du?

Hvilken app bruger du, når du skal finde vej? Deltag i afstemningen i artiklen, hvor vi skal se hvilken GPS- og navigationsapp, der er den mest populære.

Afstemning: Hvilken GPS- og navigationsapp bruger du?

På gåturen, cykelturen, togturen eller bilturen kan vi i dag blive guidet af de fantastisk korttjenester på vores mobiltelefoner. Der findes et lille udvalg af GPS- og navigations app, hvor vi nu skal finde ud af, hvilken der er den mest populære blandt danskerne.

Tilbage i 2019 var Google Maps langt den mest populære til formålet. I en afstemning med over 4.000 stemmer fik Google Maps 72 procent af stemmerne, hvor andenpladsen gik til den indbyggede GPS i bilerne. Apple Maps var helt nede på en fjerdeplads med kun 6 procent.

Springer vi tilbage til 2016, så det lidt anderledes ud. Her var Google Maps stadig i front med 33 procent, men bilens indbyggede GPS var langt tættere på med 25 procent af stemmerne. Here Maps var på en tredjeplads med 17 procent.

Læs også: Apple CarPlay eller Android Auto – hvad er bedst?

Hvilken navigationsapp er mest populær i dag?

Er Google Maps stadig den mest populære app til navigation i dag? Google har efterhånden fået fyldt Maps med en overflod af funktioner, hvilket måske har skubbet nogle over på en anden tjeneste. Samtidig har Apple forbedret deres kort væsentligt, og da størstedelen af danskerne render rundt med en iPhone, så har Apple muligvis overtaget?

Hvilken app bruger du til navigation? Giv os din stemme herunder og uddyb meget gerne i kommentarfeltet.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Apple

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. Steen Jørgensen fulgte op på historien. 7/9/2021 blev sagen bragt videre med en historie med fokus på Mobilproducenter svarer EU igen: Kun opdateringer og reservedele i tre år – Den næste artikel om emnet finder du her. Få også seneste nyt om temaet her.