Apple er de eneste, der tjener penge

Selvom Apple sælger færre og færre mobilenheder, så er de stadig mestrene på et andet og mere vigtigt punkt. De er de bedste til at tjene penge.

Apple er de eneste, der tjener penge

Tidligere i dag kunne vi fortælle, hvordan bl.a. kinesiske Huawei haler mere og mere ind på de store producenter Apple og Samsung på antallet af solgte mobiltelefoner, hvor Apple er ligger nummer to og Samsung befinder sig lige over.

Men når det kommer til det mest essentielle punkt, nemlig at hive en indtjening hjem, ja så er det ingen tvivl om, at Apple er de markant bedste.

I tredje kvartal lød Apples indtjening nemlig på svimlende 104% af den samlede profit på mobilmarkedet. Det skriver Investor Businnes Daily.

Se også: Huawei: Vi vil sælge flere mobiler end Apple

Årsagen til at dette tal overhovedet kan nå over 100% er, at mens Apple fortsat tjente penge, så var tilfældet anderledes for mærker som HTC og LG, der modsat mistede penge i sidste kvartal.

Således falder den samlede smartphone-profit totalt set, og på den måde bliver Apples procentvise del af kagen det større.

Tjek også: Kilde: Apple opruster til priskrig på musikstreaming

Den helt store tak skal Apple dog sende afsted til Samsung, hvis indtjening kun lyder på sølle 0,9% af den samlede markedsprofit. Dette er naturligvis primært grundet den famøse Note 7-skandale, som i sandhed har kunnet mærkes på bundlinjen.

Samsung har derfor et stort stykke arbejde at gøre frem mod lanceringen af deres næste mobilenheder, mens Apple fortsætter med at tjene penge i stor stil.

Læs også: Kunder strømmer til Apple på grund af Samsung Note 7