Apple iPhone XR: Pris og tilgængelighed i Danmark

Se hvad den nye, billigere iPhone XR koster i Danmark og hvornår du kan forudbestille og købe den i de danske butikker.

Apple iPhone XR: Pris og tilgængelighed i Danmark

Apple har her til aften løftet sløret for tre nye iPhones, hvor den ene af dem er en en lidt billigere model med navnet iPhone XR. Telefonen har en 6,1 tommer stor LCD-skærm, og på flere områder er den en mere skrabet udgave end de to andre iPhones, Xs og Xs Max. Du kan læse meget mere om den billigere iPhone XR her.

Læs også: Apple afslører ny og billigere iPhone XR 

I denne artikel kigger vi nærmere på pris og tilgængelighed på iPhone XR her i Danmark.

Apple oplyste ved dagens event, at den nye iPhone XR kan forudbestilles i på Apples hjemmeside fra den 19. oktober, mens blandt andet teleselskabet 3 allerede nu tager imod forudbestillinger. Den kan købes i butikkerne i Danmark den 26. oktober. iPhone XR har en vejledende dansk pris på 6.699 kroner.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over priserne på alle de tre forskellige varianter af iPhone XR i Danmark.

Pris på Apple iPhone XR i Danmark

Apple iPhone Xr Pris i Danmark
64 GB lager 6.699 kroner
128 GB lager 7.149 kroner 
256 GB lager 8.049 kroner

iPhone Xc kan købes i utroligt mange farver. Ud over de mere normale iPhone-farver hvid og sort kan den også købes i blå, gul, koral og (PRODUCT)RED.

Efterfølgende om sagen

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 12/9/2018 kørte vi en artikel om Apple iPhone XS og XS Max: Pris og tilgængelighed – Læs her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..